Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

Moringo Vállalatirányítási rendszer

(Moringo Korlátolt Felelősségű Társaság)

Fő kategória: Üzleti szoftver

GINOP 3.2.2-es termék



Kinek ajánljuk a terméket:

  • mikrovállalkozások (1-9 fő)
  • kisvállalkozások (10-49 fő)
  • középvállalkozások (50-250 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

csomagajánlat

Induló csomagajánlat: a feltüntetett ár egy induló csomag ára, mely három felhasználót és alap funkcionalitást tartalmaz. A termék moduláris felépítéséből adódóan a végleges árat az Ügyfél igény határozza meg. Az ár nem tartalmazza a testreszabás, oktatás, bevezetés költségét. Egyéb kedvezményekkel összevonható.

Ára: 3 000 000 Ft (csomag ) + ÁFA

Kedvezményes ára: 2 850 000 Ft (csomag ) + ÁFA

Termék kategorizáció

HR, Táv- és csoportmunka támogatás, Munkafolyamat irányítás , Elektronikus iratkezelés , Tudásmenedzsment

Telepítés helye

Telepített szoftver

A Moringo vállalatirányítási rendszer új generációja lehetővé teszi a távmunka és a csoportmunka hatékony összehangolását. A MORINGO gyors és sokoldalú vállalatirányítási rendszer, amely a KKV-k részére lett kifejlesztve. Megőriztük a felhasználóbarát környezetet és biztosított az egyedi igényekhez igazodó gyors testreszabás.

A gyors információáramlás, a sok dokumentum, a szerteágazó feladatkörök és a rugalmasság iránti elvárás szükségessé teszik vállalatirányítási rendszer használatát, amely segítségével jobban szervezheti a mindennapi munkafolyamatokat, átláthatja a kollégák munkáját, elősegítheti a távmunkát és a csoportmunkát, valamint a mobiltechnológia segítségével bárhol elérhetővé válnak a szükséges adatok és dokumentumok. A Moringo vállalatirányítási rendszer felhasználási területei: 1, Mappák létrehozása és kezelése. 2, Dokumentumok, fájlok feltöltése és csoportosítása. 3, Munkafolyamat irányítás. 4, Feladatok kiosztása, ütemezése és nyomonkövetése. 5, Projektkezelés. 6, Elektronikus iratok iktatása. 7, Dolgozói, munkaügyi adatok és dokumentumok tárolása. 8, Ügyféladatok kezelése. 9, Naptáresemények létrehozása. 10, Belső biztonságos levelezés. A Moringo vállalatirányítási rendszer előnyei. 1, Alkalmazkodik az egyedi igényekhez. 2, Könnyű használni. 3, Mobil eszközökre optimalizált szoftver. 4, Egyedi fejlesztésekkel személyre szabható. 5, Csoportmunka támogató szoftver. 6, Egyszerű, gazdaságos munkafolyamat-irányítás. 7, Távmunka támogató szoftver. 8, Csökkenti az adminisztrációs időt és terheket. 9, Kevesebb papír felhasználás.

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

Ágazat független termék.

Kérdések a termékkel kacsolatban