Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

Apple Mac Pro

(Macademia IT Tanácsadó Korlátolt Felelősségű Társaság)

Fő kategória: Hardver


Kinek ajánljuk a terméket:

  • mikrovállalkozások (1-9 fő)
  • kisvállalkozások (10-49 fő)
  • középvállalkozások (50-250 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

többletszolgáltatás

Minden GINOP 3.2.2. kapcsán vásárolt Mac Prohoz egy darab Mac OS X képzést adunk ajándékba. Bővebben: http://www.macacademia.hu/macosx.html

Ára: 1 210 000 Ft (darab ) + ÁFA

Termék kategorizáció

Számítógép

A Mac tervezését mindig is egy fő cél vezérelte: olyan gépet alkossunk, amely nemcsak teljesítményében és funkciójában, de megjelenésében és intuitív használatában is egyedülálló. A Mac Pro ennek az elképzelésnek a tökéletes megtestesülése. A profi számítógépeket meghatározó összes szempontot újragondoltuk, a grafikától a tárhelyen, a bővíthetőségen és a processzorteljesítményen át a memóriáig.

A Mac tervezését mindig is egy fő cél vezérelte: olyan gépet alkossunk, amely nemcsak teljesítményében és funkciójában, de megjelenésében és intuitív használatában is egyedülálló. A Mac Pro ennek az elképzelésnek a tökéletes megtestesülése. A profi számítógépeket meghatározó összes szempontot újragondoltuk és újraterveztük, a grafikától a tárhelyen, a bővíthetőségen és a processzorteljesítményen át a memóriáig. Így még a legmerészebb ötleteidet is megvalósíthatod – a teljesítmény és a hatékonyság adott.

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

Ágazat független termék.

Kérdések a termékkel kacsolatban