Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

Kontroll Ügyvitel - Számlázó és készletkezelő

(KONTROLL RENDSZERHÁZ Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság)

Fő kategória: Üzleti szoftver

GINOP 3.2.2-es termékKinek ajánljuk a terméket:

  • mikrovállalkozások (1-9 fő)
  • kisvállalkozások (10-49 fő)
  • középvállalkozások (50-250 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

Ára: 18 738 Ft (licenszdíj ) + ÁFA

Kedvezményes ára: 17 801,10 Ft (licenszdíj ) + ÁFA

Termék kategorizáció

CRM, Gyártástámogatás , Kontrolling és döntéstámogatás (VIR), Beszerzés és logisztika (készletgazdálkodás) , Pénzügy és számvitel, Munkafolyamat irányítás , Elektronikus iratkezelés

Telepítés helye

Telepített szoftver

A Kontroll Ügyvitel szoftvercsomag modulokból álló, egyedi igényeknek megfelelően összeállítható, teljesen testre szabható komplex ügyviteli rendszer. Bátran ajánlható bármely tevékenységi körrel rendelkező kis- és középvállalkozásnak, közintézménynek, nonprofit szervezetnek. A szoftver használata nagyban lerövidíti a mindennapi adminisztrációval eltöltött időt.

Ügyviteli szoftvercsomagunk, a Kontroll Ügyvitel moduláris felépítésének köszönhetően rugalmasan bővíthető, testre szabható. Amennyiben bővül, növekszik a vállalkozás, a szoftvercsomag is ennek megfelelően alakítható ki plusz program modulok beillesztésével, kliens szám növeléssel. Kiváló választás, ha partnerünk a maximumra törekszik üzleti céljai elérésének érdekében. Tevékenység körtől függetlenül ajánlható bármely kis- és középvállalkozásnak, de közintézmények, nonprofit szervezetek által történő használatra is alkalmas. A Kontroll Rendszerház Kft. a Kontroll Ügyvitel szoftvercsomagot több mint 10 éves tapasztalatának felhasználásával folyamatosan fejleszti, ügyfelei igényei szerint új modulokat készít hozzá. Rendszeres frissítések bocsát ki, hogy mindig az aktuális jogszabályoknak és törvényi előírásoknak megfelelően, hibamentesen működjön a szoftver. Ügyfeleinknek telefonos ügyfélszolgálatot, éjjel-nappal elérhető online hibabejelentő felületet, továbbá e-mail elérhetőséget biztosítunk. Honlapunk tudásbázist is tartalmaz, a szoftver működéséről készült képek és magyarázattal ellátott videók segítik a munkát. A Kontroll Ügyvitel korszerű, felhasználóbarát kezelői felülettel rendelkezik, amely használata könnyen elsajátítható, nem igényel hosszú betanulási szakaszokat. A felhasználó - komfortérzetének javítása érdekében – több előre elkészített színvilág közül választhat, mely segítségével a szoftver felületét testre szabhatja. A Kontroll Ügyvitel szoftvercsomag az alábbi főbb tevékenységekre kínál megoldást: - Számlázás: Belföldi és előleg számla állítható ki, az elkészültek között számos szűrő feltétel alapján lehetséges keresni, hasznos statisztikák, kimutatások segítik a munkát. - Készletkezelés: Egyszerű, és mégis minden részletre kiterjedő raktár készlet nyilvántartás valósítható meg. Bevételi, kiadási bizonylat, szállítólevél készíthető, követhetőek a készletmozgások. Tetszőleges bonyolultságú termékkezelés valósítható meg. - Partnerkezelés: Az üzleti partnerek besorolása, minősítése akár tevékenységi körök szerint is. Kapcsolattartók, elérhetőségek, címinformációk rögzítése.

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

Ágazat független termék.

Kérdések a termékkel kacsolatban