Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

DigiPack csomag (weboldal, szövegírás, domain név)

(Webgenerátor Informatikai Kft.)

Fő kategória: Üzleti szoftver

GINOP 3.2.2-es termék



Kinek ajánljuk a terméket:

  • mikrovállalkozások (1-9 fő)
  • kisvállalkozások (10-49 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

csomagajánlat

Ezzel a csomaggal költséghatékony módon hozható létre a mai modern igényekhez igazodó weboldal, amely minden eszközön, így mobilon is megtekinthető. A szövegírás, vagy tartalomszolgáltatás abban segít a Partnerünknek, hogy elkészült honlapja ne csak esztétikailag, de tartalmilag is megfelelő legyen a látogatóknak és az internetes keresőknek egyaránt.

Ára: 70 980 Ft (éves díj ) + ÁFA

Kedvezményes ára: 50 395,80 Ft (éves díj ) + ÁFA

Termék kategorizáció

Vállalati portál

Telepítés helye

Felhő alapú szoftver vagy szolgáltatás

Referenciák

4

kereskedelem, gépjárműjavítás
Franciakulcs Kft.
kereskedelem, gépjárműjavítás
Kakukkia Kft.
szakmai, tudományos, műszaki tevékenység
Vági és Fiai Kft.
szakmai, tudományos, műszaki tevékenység
Vasi TK Bt.

DigiPack csomagunkban Partnerünk megkapja az összes rendelkezésre álló modulunkat, valamint extra szolgáltatásként kulcsszóalapú szövegírást is biztosítunk az elkészülő magyar nyelvű honlaphoz. Továbbá a díj ingyenes domain regisztrációt is tartalmaz.

DigiPack csomagunkban Partnerünk megkapja az összes rendelkezésre álló modulunkat, valamint extra szolgáltatásként kulcsszóalapú szövegírást is biztosítunk az elkészülő magyar nyelvű honlaphoz. Továbbá a díj ingyenes domain regisztrációt is tartalmaz. Ezzel a csomaggal költséghatékony módon hozható létre a mai modern igényekhez igazodó weboldal, amely minden eszközön, így mobilon is megtekinthető. A szövegírás, vagy tartalomszolgáltatás abban segít a Partnerünknek, hogy elkészült honlapja ne csak esztétikailag, de tartalmilag is megfelelő legyen a látogatóknak és az internetes keresőknek egyaránt. Néhány választható modul a teljesség igénye nélkül: - Termékek - Webshop - Étlap/Itallap - Menüajánlat házhoz szállítással - Korlátlanul beaktiválható menüpontok - Időzíthető tartalmak - Landing oldalak - Nem publikus menüpontok - stb. Tartalomszolgáltatás (szövegírás) elemei: - Kulcsszó kutatás , tervezés (6-8 releváns szó kiválasztása) - Menüpontok kialakítása magyar nyelven - Weboldal szövegezése, maximum 3 A/4 oldalnyi magyar nyelven írva (12-es betűméret), kulcsszó sűrűség minimum 5 % - Termékek feltöltése (limitált mértékben –maximum 10 kategória, kategóriánként 2 db termék, felette egyéni megállapodás alapján) - Google Helyek regisztráció-1 fő telephely - Galéria feltöltése maximum 5 kategória és kategóriánként 10 db kép - Űrlapok létrehozása-maximum 2 egymástól eltérő űrlap, magyar nyelven - Analytics összekapcsolás, statisztikai kód beillesztése

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

Ágazat független termék.

Kérdések a termékkel kacsolatban