Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

microHzQ komplex SAP Business One with Green Waste

(Mega-Hercz-Q Szolgáltató Kft.)

Fő kategória: Üzleti szoftver

GINOP 3.2.2-es termék



Kinek ajánljuk a terméket:

  • mikrovállalkozások (1-9 fő)
  • kisvállalkozások (10-49 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

Ára: 25 000 000 Ft (csomag ) + ÁFA

Termék kategorizáció

CRM, Gyártástámogatás , Kontrolling és döntéstámogatás (VIR), Beszerzés és logisztika (készletgazdálkodás) , Táv- és csoportmunka támogatás, Pénzügy és számvitel, Internetes értékesítés (webáruház) , Vállalati portál , Munkafolyamat irányítás , Elektronikus iratkezelés , Tudásmenedzsment , Elektronikus fizetés

Telepítés helye

Felhő alapú szoftver vagy szolgáltatás

Vállalatirányítási megoldásokat nyújtunk a Mikro- és KKV-szektor számára. A modulokból álló alap rendszer testre szabását egyedi fejlesztéssel garantáljuk, ennek köszönhető, hogy rendszerünk az jól illeszkedik a cégek speciális igényeihez. A kombinált termékhez kapcsolódó hardver eszközök a rendszer által nyújtott lehetőségek kiaknázását szolgálják.

A bevezetést szakértői csapatok végzik. A tanácsadóból és informatikai szakemberekből összeállított team garantálja, hogy cége üzleti folyamatainak, problémáinak megértése és megoldása áll a középpontban. További előnyök: - A sikeres bevezetés. - Pontos illeszkedés a cége folyamataira. - Monoton, erőforrást igénylő munkák nagyobb mértékű kiváltása. - - Hatékony vezetői kimutatások. - Hatékony workflow. - Rugalmasság. - Tetszőleges számú felhasználó, nincsenek további licence díjak. A kombinált termékhez kapcsolódó hardver eszközök a rendszer által nyújtott lehetőségek kiaknázását szolgálják. A laptopok, notebookok, asztali számítógépek, hálózati adatrögzítők, kiegészítő perifériák és az ehhez szükséges rendszer szoftverek az ERP igényeihez vannak méretezve, a megbízható és magas rendelkezésre állást célozzák. A megadott ár irányadóár, a termék konkrét költségét befolyásolja a megvásárolandó hardver értéke, az egyedi igényeket kielégítő testreszabás költsége, és a bevezetéshez kapcsolódó egyéb szakmai szolgáltatások, bérleti díjak költsége.

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

Ágazat független termék.

Kérdések a termékkel kacsolatban