Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

ADAPTO GRC integrált kockázatkezelési rendszer

(ADAPTO Solutions Kft.)

Fő kategória: Üzleti szoftver

GINOP 3.2.2-es termék



Kinek ajánljuk a terméket:

  • kisvállalkozások (10-49 fő)
  • középvállalkozások (50-250 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

többletszolgáltatás

csomagajánlat

Az ADAPTO moduláris felépítésű, a kedvezmény és az alapár függ az igénybevett moduloktól és a szervezet mértetétől.

Ára: 3 375 000 Ft (éves díj ) + ÁFA

Kedvezményes ára: 3 206 250 Ft (éves díj ) + ÁFA

Feltöltött dokumentumok

917,75 KB
2020-10-06

Termék kategorizáció

Gyártástámogatás , Kontrolling és döntéstámogatás (VIR), Munkafolyamat irányítás , Elektronikus iratkezelés , Tudásmenedzsment , Szolgáltatás menedzsment

Telepítés helye

Felhő alapú szoftver vagy szolgáltatás

Referenciák

3

villamosenergia-, gáz-, gőzellátás, légkondicionálás
ELMÜ
villamosenergia-, gáz-, gőzellátás, légkondicionálás
MVM Net
kereskedelem, gépjárműjavítás
Tízpróba Magyarország Kft. (Decathlon)

Az ADAPTO Integrált Igazgatási Rendszer olyan folyamat alapú üzletmenetfolytonosság- és kockázatkezelést tesz lehetővé, amely a szervezet minden meghatározott tevékenységére kiterjeszthető.

Az ADAPTO módszertan és rendszer, összegyűjtve a folyamatmenedzsmentre, üzletmenetfolytonosságra és kockázatkezelésre vonatkozó standardokat, legjobb gyakorlatokat és nemzetközileg alkalmazott módszertanokat, mutat transzparens képet a vállalati működésről, teszi lehetővé az eltérő típusú kockázatok összehasonlítását, biztosítva ezáltal, hogy a vállalat hatékonyan, és tudatosan határozza meg erőforrásainak optimális felhasználását a kockázatok csökkentése érdekében, szem előtt tartva a szabályozói és tulajdonosi elvárásokat. Az ADAPTO módszertan és rendszer a folyamatszemléletű minőségirányítási modellt (ISO 9001) tekinti kiindulópontnak. A folyamatok, valamint azok erőforrás igényei (legyen az humán erőforrás, logikai-, vagy akár fizikai réteg) felmérése adja azt a szilárd alapot, ami a vállalati modell áttekinthetőségét, a folyamatokat kiszolgáló erőforrások kapcsolatrendszerének megismerését szolgálja. A már feltérképezett folyamatok beértékelésével, az üzleti hatáselemzés (BIA) elvégzésével a vállalat immáron képes a kritikus folyamatok beazonosítására, meghatározva ezáltal a további elemzések elvégzésének kockázatértékelésen alapuló behatárolását, az elvégzendő feladatok priorizálását, hatékony megtervezését. A vállalati modell átlátható módon való leképezése, továbbá a folyamatoknak a vállalat működésére gyakorolt hatásának ismerete teszi tehát lehetővé, hogy a vállalat stratégiai céljainak, valamint a szabályozói és tulajdonosi elvárásoknak megfelelően határozza meg az elvárt célokat, azok mérföldköveit, rövid-, középtávú intézkedési terveit.

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

Ágazat független termék.

Kérdések a termékkel kacsolatban