Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

PrintVis

(FITS Magyarország Kft)

Fő kategória: Üzleti szoftver

GINOP 3.2.2-es termék



Kinek ajánljuk a terméket:

  • mikrovállalkozások (1-9 fő)
  • kisvállalkozások (10-49 fő)
  • középvállalkozások (50-250 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

csomagajánlat

A Fits Magyarország Kft. az idei évben ünnepli 10 éves megalakulásának évfordulóját, melynek kapcsán a szolgáltatásaink óradíjából 10%-os kedvezményt nyújtunk.

Ára: 17 500 Ft (fő/hó ) + ÁFA

Kedvezményes ára: 15 750 Ft (fő/hó ) + ÁFA

Feltöltött dokumentumok

370,43 KB
2019-08-21

Termék kategorizáció

CRM, Gyártástámogatás , HR, Kontrolling és döntéstámogatás (VIR), Beszerzés és logisztika (készletgazdálkodás) , Pénzügy és számvitel, Mobil háttéralkalmazás , Munkafolyamat irányítás

Telepítés helye

Hibrid megoldas

Referenciák

1

egyéb szolgáltatás
Pharmaprint

A Microsoft Dynamics Nav a kis- és középvállalatok számára kifejlesztett integrált vállalatirányítási rendszer, melynek segítségével sikeresen támogatható a vállalatműködésének minden területe. Lehetővé teszi a vállalat összes fontos üzleti információjának rögzítését és felhasználását. Eredményesen használható többek közt az ellátási lánc, a pénzügy és az ügyfélkapcsolat-kezelés terén.

PÉNZÜGY ÉS SZÁMVITEL A Microsoft Dynamics NAV pénzügy és könyvelés moduljai tejeskörű megoldást nyújtanak a főkönyv, vevők, szállítók, készletek, tárgyi eszközök, cash flow, analitikus könyvelés és pénzügyi munkafolyamat kezelés területein. A rendszer támogatja a több devizás, tagolt szerkezetű, több telephelyes vállalati működést. ELLÁTÁSI LÁNC KEZELÉS Az ellátási lánc területeinek használatával átláthatóvá válnak a vállalati logisztikai folyamatok. Az ügyfelek megtartása érdekében mérhető a szolgáltatási szint alakulása, ugyanakkor kontrollálható a készlet optimális mennyisége. A munkafolyamatok tesreszabhatók és ellenőrizhetők. GYÁRTÁS A gyártási megoldásai támogatják a tervezési, végrehajtási és elemzési folyamatokat. A kapacitás tervezés és a gyártási költségek kontrollja lehetővé teszi a pontosabb tervezést és az eredményesebb működést. Az egyszerű és a több helyszínes raktárkezelési funkciókkal csökkenthető az átfutási idő, míg a beszerzés és kapacitásigény tervezési funkció segítségével azonnal reagálhat a változásokra. A rugalmas gyártási és elosztási funkciók nagymértékben segítik a változó piaci kereslethez való gyors alkalmazkodást. ÜZLETI INTELLIGENCIA ÉS RIPORTOK Ezzel a funkcióival az operatív adatok gyorsan és hatékonyan üzleti információkká alakíthatók. A megoldás elősegíti a részletes elemzéskészítést, az információk könnyű és gyors eljutását a döntéshozókhoz. CRM ÉS VEVŐI KAPCSOLATKEZELÉS A Microsoft Dynamics NAV teljeskörű ügyfélkapcsolat-kezelés funkcionalitást biztosít a marketing, az értékesítés és a szerviz tevékenységek támogatására. FELHASZNÁLÓI EGYÜTTMŰKÖDÉS A felhasználók munkáját és a hatékony együttműködést jelentősen elősegíti az üzleti és irodai alkalmazások intergrált használata. Az Office rendszerek (Excel, Word, Outlook, Sharepoint portál oldalak) használata során – jogosultságtól függően – elérhetővé válnak a Microsoft Dynamics NAV rendszerben lévő információk és adatok. EGYSZERŰ KERESÉS ÉS GYORS ELEMZÉS A rendszerben lévő üzleti, pénzügyi, és logisztikai információk mindig valós idejű, teljes képet nyújtanak a felhasználók számára. Az integrált működésnek köszönhetően a vállalkozás folyamatai áttekinthetővé válnak, megszűnik a dupla adatbevitel és csökkenthető a párhuzamos folyamatok száma. PONTOS BEVÉTEL- ÉS KÖLTSÉGTERVEZÉS ÜZLETI ELEMZÉSEK A jól ismert Microsoft Excel Pivot táblában, vagy a Microsoft Outlookéhoz hasonló egyedi kezelőfelülettel az információk megjeleníthetők a képernyőn, ahol könnyen használható eszközökkel célzott, az igényekhez igazodó elemzések készíthetők. MICROSOFT INTEGRÁCIÓ: ELSŐ PILLANTÁSRA ISMERŐS KEZELŐFELÜLETEK; MEGBÍZHATÓ INFORMÁCIÓELÉRÉS ÉS ADATBIZTONSÁG; NYÍLT ÉS BIZTONSÁGOS PLATFORM; A SZERVEZET ERŐSSÉGEIRE ÉPÍTŐ MEGOLDÁS.

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

Ágazat független termék.

Kérdések a termékkel kacsolatban