Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

GDS ERP

(GDS Technology Innovation System Korlátolt Felelősségű Társaság)

Fő kategória: Üzleti szoftver

GINOP 3.2.2-es termék



Kinek ajánljuk a terméket:

  • mikrovállalkozások (1-9 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

próbaidőszak (min. 2 hónap)

Minden ügyfél aki ajánlja a cégünket ajánlói jutalékban részesül.

Ára: 8 000 000 Ft (darab ) + ÁFA

Kedvezményes ára: 7 200 000 Ft (darab ) + ÁFA

Feltöltött dokumentumok

1,39 MB
2019-08-22

Termék kategorizáció

CRM, Gyártástámogatás , HR, Kontrolling és döntéstámogatás (VIR), Beszerzés és logisztika (készletgazdálkodás) , Táv- és csoportmunka támogatás, Pénzügy és számvitel, Internetes értékesítés (webáruház) , Vállalati portál , Munkafolyamat irányítás , Elektronikus iratkezelés , Tudásmenedzsment , Elektronikus fizetés , Szolgáltatás menedzsment

Telepítés helye

Felhő alapú szoftver vagy szolgáltatás

Referenciák

3

egyéb szolgáltatás
Morrison and Morgan Capital Kft.
kereskedelem, gépjárműjavítás
Iron News Kft.
szállítás, raktározás
Hungarian Trader Kft.

ÜGYVITELI RENDSZER Integrált vállalatirányítási rendszer, testreszabott ügyviteli megoldások kifejezetten Önnek! Akár 30%-kal csökkentheti az adminisztrációs költségeket, és 27%-kal csökkentheti az adminisztrációs időráfordítást. Jelentősen csökkenti a vezetői stresszt, és növeli a családra fordítható időt. A programot alakítjuk az Ön cégére, és nem fordítva!

ÜGYVITELI RENDSZER Integrált vállalatirányítási rendszer, testreszabott ügyviteli megoldások kifejezetten Önnek! A GDS ERP teljesen a megrendelő igényeire szabható, moduláris felépítése miatt alkalmas gyártó, értékesítő és kereskedő cégek számára. Ez mit is jelent pontosan? Tanácsadóink először elemzik cége minden apró folyamatát, annak érdekében, hogy a GDS ERP alapmodeljét kifejezetten az Ön cégére illesszék. A GDS ERP ugyanis az Ön egyedi problémáira fog, egyedi segítséget nyújtani. A rendszer segítségével egyszerűsödik a cég mindennapjai során alkalmazott folyamatok adminisztrációja, a szoftver megkönnyíti és gyorsítja a vállalkozás működését, növeli versenyképességét. TELJESEN TESTRESZABOTT A programot alakítjuk az Ön cégére, és nem fordítva! Elemzőink felmérik cége minden apró folyamatát, és fejlesztik, alakítják az GDS ERP rendszerét kifejezetten az Ön cégére. ÉRTESÍTÉSEK A rendszer értesítésekkel segíti mindennapjait, legyen szó az elfelejtett ajánlatok kezeléséről, adatszivárgás észlelésében, információáramlás nyomon követésében, sőt azt is jelzi, hogy szükséges van-e bármilyen beavatkozásra! AKTUÁLIS INFORMÁCIÓK Az GDS ERP használata során Önnek olyan érzése lesz, mintha egy speciális röntgengép birtokába jutott volna. Mindet azonnal látni és tudni fog cégéről, a legapróbb részletekig. FELHASZNÁLÓBARÁT FELÜLET Az GDS ERP felépítése az egyszerűség elvét követi, így a kezelése teljes mértékben felhasználóbarát. Mindenek mellett segítünk ügyfeleinknek a használatban, úgy, hogy a fejlesztésekről nem csak egy kézikönyvet kapnak, de oktatóvideókkal reprezentáljuk az új funkciók működését. HATÉKONYSÁGNÖVELÉS A hatékony folyamatkezelésnek köszönhetően az adminisztrációra fordított idő jelentősen csökkenhet, így mindenki azzal az értékteremtő folyamattal tud foglalkozni, ami valójában a feladata. Az esetleges vadhajtásokat, az aktuális információknak köszönhetően gyorsan, és hatékonyan tudja kezelni az arra hivatott vezető, így nő a cég hatékonysága, termelékenysége.

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

Ágazat független termék.

Kérdések a termékkel kacsolatban