Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

Datapontis ERP

(E-Distribution Korlátolt Felelősségű Társaság)

Fő kategória: Üzleti szoftver

GINOP 3.2.2-es termék



Kinek ajánljuk a terméket:

  • mikrovállalkozások (1-9 fő)
  • kisvállalkozások (10-49 fő)
  • középvállalkozások (50-250 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

Ára: 12 000 Ft (óradíj ) + ÁFA

Kedvezményes ára: 11 400 Ft (óradíj ) + ÁFA

Feltöltött dokumentumok

196,8 KB
2019-11-11

Termék kategorizáció

CRM, Gyártástámogatás , Kontrolling és döntéstámogatás (VIR), Beszerzés és logisztika (készletgazdálkodás) , Táv- és csoportmunka támogatás, Pénzügy és számvitel, Internetes értékesítés (webáruház) , Vállalati portál , Munkafolyamat irányítás , Elektronikus iratkezelés

Telepítés helye

Felhő alapú szoftver vagy szolgáltatás

Referenciák

3

feldolgozóipar
Moto Mia Kft.
egyéb szolgáltatás
Trans Uni Kft.
kereskedelem, gépjárműjavítás
LAS Ventures Ltd.

A Datapontis ERP a belga Odoo S.A. nyílt forráskódú Odoo termékének továbbfejlesztett és magyarországi viszonyokra átalakított változata.

Termékünk egy átlagos magyarországi KKV teljes üzleti tevékenységének informatikai támogatását elvégzi a CRM igényektől kezdve a beszerzési és logisztikai feladatokon keresztül egészen az értékesítésig. Az értékesítés történhet akár a Datapontis ERP rendszerbe integrált kereső optimalizált weboldalon és webshopon keresztül is. A rendszer rendelkezik olyan, az üzleti folyamatok zökkenőmentes lebonyolításához szükséges kiegészítő modulokkal, mint pénzügy és HR. Mivel a termék egy nyílt forráskódú szoftver közösségi verzióján alapszik, így nem kell drága és folyamatosan fizetendő licenszdíjat fizetni, a Megrendelőt csak a testreszabás költségei terhelik. A rendszer telepíthető saját szerver környezetbe vagy igény esetén vállaljuk annak saját, nagy kapacitású szervereinken üzemeltetését is.

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

Ágazat független termék.

Kérdések a termékkel kacsolatban