Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

Nagy Machinátor integrált ügyviteli rendszer FULL

(PROGEN Mérnöki Fejlesztő és Szolgáltató Kft.)

Fő kategória: Üzleti szoftver

GINOP 3.2.2-es termék



Kinek ajánljuk a terméket:

  • mikrovállalkozások (1-9 fő)
  • kisvállalkozások (10-49 fő)
  • középvállalkozások (50-250 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

csomagajánlat

Partnereink számára biztosítjuk a rendszer előzetes felmérésen alapuló testreszabását, a felhasználói felületek kialakítását, valamint a programhasználat betanítását. A csomagár a meglévő modulokon felüli egyedi fejlesztéseket nem tartalmaz.

Ára: 18 000 000 Ft (csomag ) + ÁFA

Feltöltött dokumentumok

Termék kategorizáció

CRM, HR, Kontrolling és döntéstámogatás (VIR), Beszerzés és logisztika (készletgazdálkodás) , Táv- és csoportmunka támogatás, Pénzügy és számvitel, Munkafolyamat irányítás , Elektronikus iratkezelés

Telepítés helye

Telepített szoftver

A Nagy Machinátor már 28 éve nyújt optimális megoldást a vállalkozások alapvető üzletviteli adminisztrációs teendőinek ellátására. Használatával a szükséges kimutatások naprakészen valamennyi területen rendelkezésre állnak. Moduláris felépítésének köszönhetően rugalmasan igazodik a vállalkozás valós igényeihez, képes mind felhasználószámban, mind pedig funkcionalitásban együtt növekedni a céggel.

A Nagy Machinátor jól áttekinthető, ésszerű funkciói képesek kielégíteni a hazai vállalkozások ügyviteli igényeinek nagy részét. Használatával egyetlen felületen intézheti számlázási, banki, könyvelési, bérfizetési, illetve számos további üzletviteli teendőit. A Nagy Machinátor pénzügyi moduljai segítségével minden adat egy helyen, rendezetten áll rendelkezésre. A számlázás gyorsan és egyszerűen elvégezhető akár belföldre, közösségen belülre, vagy harmadik országba irányuló, tetszőleges devizanemű, több nyelvű számlák készíthetők. Integráltan, automatizmusok beépítésével vezethető a bankszámlák forgalma, a tárgyi eszköz nyilvántartása, vizsgálható a vállalkozás likviditása. A főkönyv modul pedig összegyűjti az egyes analitikákban keletkezett, a könyvelést érintő információkat és a számviteli vezetőt érdeklő formában mutatja meg azokat. A Nagy Machinátor kontrolling munkát támogató moduljai segítségével a cégvezető pontos képet kaphat a vállalkozás helyzetéről és likviditási folyamatainak hosszabb távú alakulásáról. A vállalat szerződésállománya alapján prognosztizálhatók bevételek és kiadások, az adott és kapott kölcsönök, valamint az előző időszak főkönyvi adatai alapján előre vetíthető adófizetési kötelezettségek. Ezen információk nélkül nem lehet megalapozott stratégiai döntéseket hozni, ismeretük létfontosságú az üzleti sikerhez vezető úton. A Nagy Machinátor az áruforgalom teljes körű kezelésére szolgáló pontos és megbízható raktári és rendelés nyilvántartó rendszer. A terület moduljaival a legösszetettebb raktári rendszerek működtetése is megoldható a rendelés beérkezésétől az áru összekészítésen és a fuvarszervezésen át a kiszállításig. A Nagy Machinátor CRM Ügyfélkapcsolat-kezelés modulja kíváló segítség akár az értékesítés hatékonyságának növelésében, akár az ügyfélkommunikáció, napi teendők nyilvántartásában. Az összes modullal kapcsolatot tud teremteni, bármelyik bizonylatához feladatokat tud rendelni és ellenőrizni tudja azok állapotát.

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

Ágazat független termék.

Kérdések a termékkel kacsolatban