Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

TAS Enterprise search

(Precognox Informatikai Korlátolt Felelősségű Társaság)

Fő kategória: Üzleti szoftver


Kinek ajánljuk a terméket:

  • középvállalkozások (50-250 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

többletszolgáltatás

csomagajánlat

A https://www.vallalkozzdigitalisan.hu/ oldalon keresztül érkező megkeresések esetén 10% kedvezményt biztosítunk a termék / szolgáltatás árából.

Ára: 2 000 000 Ft (éves díj ) + ÁFA

Kedvezményes ára: 1 800 000 Ft (éves díj ) + ÁFA

Feltöltött dokumentumok

611,2 KB
2020-09-21

Termék kategorizáció

Elektronikus iratkezelés , Tudásmenedzsment

Telepítés helye

Telepített szoftver

A Precognox által kifejlesztett intelligens TAS Vállalati kereső a világ legfejlettebb és legelterjedtebb open source keresőmotorjára, az Elasticsearch-re épül és nyújt insight engine funkciókat is. A megoldás kereshetővé tudja tenni többféle adatforrás tetszőleges kombinációját. Képes keresni adatbázisokban, HTML oldalakban, PDF, DOC és más formátumú dokumentumokban egyaránt. Vállalati szoftverek

A Precognox által kifejlesztett intelligens TAS Vállalati kereső a világ legfejlettebb és legelterjedtebb open source keresőmotorjára, az Elasticsearch-re épül és nyújt insight engine funkciókat is. A megoldás kereshetővé tudja tenni többféle adatforrás tetszőleges kombinációját. Képes keresni adatbázisokban, HTML oldalakban, PDF, DOC és más formátumú dokumentumokban egyaránt. Vállalati szoftverek is integrálhatóak a keresésbe, mint például ERP vagy CRM szoftverek, hibajegy kezelők, JIRA, Confluence, Onenote, Sharepoint, Alfresco, bármely CMIS repository, DropBox, Google Drive, HDFS, LiveLink (OpenText), Documentum, Meridio, FileNet (IBM), vagy éppen a BürOffice, illetve az email levelező rendszerek is. Optikai karakterfelismerés Az OCR megoldások integrációjának köszönhetően a képfájlok szöveges tartalmában vagy digitalizált (szkennelt) formátumban is lehetséges a keresés. Az ilyen technológiát (optikai karakterfelismerést) igénylő feladatoknál az ügyfél preferenciája határozza meg, hogy milyen termékintegrációt alkalmazunk. Felhő alapú tartalmak esetében a Google Cloud Vision eszközt, a csak lokálisan elérhető dokumentumok esetén pedig a Tesseract és az ABBYY Fine Reader megoldásokat használjuk. Ilyen módon a cégnél fellelhető összes adatforrás elérhetővé és kereshetővé válik. A web alapú külső adatforrások tartalmának összegyűjtését pedig a TAS Data Collector megoldásunkkal végezzük el. Entitásfelismerés és névazonosítás A kereséseknél nem egyszerű karakter alapú egyezőséget vizsgálunk, hanem figyelembe vesszük a szövegek nyelvi (magyar, angol vagy további 16 integrált nyelv) sajátosságait is. Az egyesült államokbeli Basistech által fejlesztett Rosette szöveganalitikai platform rendszerintegrátoraként megoldásainkban elérhetővé tettük az iparág jelenlegi legfejlettebb névazonosítási szolgáltatását, amely képes elgépeléseket, beceneveket, különböző idegen nyelvek speciális karaktereivel – latin, cirill, kínai – írt neveket megtalálni. Emellett az integrált entitásfelismerési megoldásnak köszönhetően a szöveges tartalmakban külön kereshetünk entitásokra is. Ezek az entitások lehetnek nevek, szervezetek, földrajzi helyek, dátumok, de akár olyan speciális karaktersorok is, mint a rendszámok vagy bankszámlaszámok. A keresőfelület A keresőfelületen egészen összetett keresések is végrehajthatók, ezek pedig sablonba menthetők, így a gyakran előforduló bonyolultabb és időigényesebb keresések is gyorsan megvalósíthatók. Számos keresés utáni szűrési lehetőség (facet) is rendelkezésre áll. Ezek lehetnek a találatokban ismételten előforduló kifejezések (különböző nyelvi alakokban is), vagy meghatározott mezőkben tárolt csoportosító információk. A találatok pedig több paraméter alapján (pl.: név, relevancia, dátum) sorba rendezhetők.

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

Ágazat független termék.

Kérdések a termékkel kacsolatban