Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

CWASP Factory Line

(DIGITAL SOLUTIONS Ipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság)

Fő kategória: Üzleti szoftver

GINOP 3.2.2-es termék



Kinek ajánljuk a terméket:

  • mikrovállalkozások (1-9 fő)
  • kisvállalkozások (10-49 fő)
  • középvállalkozások (50-250 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

többletszolgáltatás

Előzetes igényfelmérés, 1 nap szakértői szolgáltatás.

Ára: 10 000 000 Ft (licenszdíj ) + ÁFA

Feltöltött dokumentumok

422 KB
2021-07-05

Termék kategorizáció

Gyártástámogatás , Kontrolling és döntéstámogatás (VIR), Beszerzés és logisztika (készletgazdálkodás) , Táv- és csoportmunka támogatás, Munkafolyamat irányítás

Telepítés helye

Hibrid megoldas

A CWASP ERP több tevékenységet folytató, kis és közép vállalkozásokra optimalizált vállalat irányítási rendszerünk, több évtizedes tapasztalat, és számos partnerrel való közös munka eredményeként, a kezdő kisvállalkozástól a középvállalattá növekedett (20 éve még kezdő) vállalkozás által támasztott igényeknek egyaránt képes megfelelni.

A rendszer integráltan képes kezelni, és egységes KPI képzéssel követhetővé tenni azokat a jellemzően egymásnak ellentmondó igényeket támasztó területeket, mint a tervezés, gyártás, kereskedelem, logisztika, folyamat menedzsment, számvitel. A különböző területi igényekhez, a megfelelő modulon keresztül képes a specializált funkciók hatékony ellátására, mégis egy egységes irányítási, és minőségbiztosítási rendszerben képes összefogni az (akár) széttartó folyamatokat is. Mint a nevében is benne van ERP, vagyis erőforrás tervező rendszer, amely a szerteágazó, és részletes adatok birtokában, amelyek az (igyekezetünk szerint) a cég teljes tevékenységét lefedik, illetve az ott felmerülő igényeket összegyűjtik, lehetővé teszi a menedzsment számára, a pontos, és naprakész információk alapján történő tervezést, és a tervek megvalósulásának nyomon követését, illetve amennyiben szükséges korrigálását. Lehetőség van különböző tervek készítésére, azok egymásra hatásának vizsgálatára, a meglévő (akár statisztikai adatokra alapuló) SWOT elemzésre, illetve az ehhez szükséges külső adatforrások felhasználására is. A kereskedelmi modul egy termék illetve szolgáltatás teljes életútjának nyomon követésére alkalmas üzleti folyamat felépítésével, a szükséges részletességgel követhetőek a vállalkozás ügymenetében előforduló események. A rendszer a legegyszerűbb 3 lépéses (beszerzés, raktározás, eladás) folyamattól kezdve az árajánlat kéréstől indított, végig nyomonkövetett, és az összes változatot tartalmazó részletes életutat nyilvántartó, a terméket a szavatossági / garancia idő végéig követő 15-20 lépéses folyamat kezelésére is egyaránt alkalmas, ugyanazokkal az intuitív felhasználóbarát felületekkel végigvezetve a munkatársakat, ezzel egyszerűsítve az üzemeltetési, és képzési feladatokat egyaránt. A rendszer integrált, és komplex szolgáltatásokat biztosít, így folyamatosan percre kész információk vannak a rendelés állományról, a foglalt készletről, a tényleges, illetve kiadható készletről, az úton lévő áruról, a kapcsolódó logisztikai szolgáltatások állapotáról, stb. A számviteli adatok – akár – automatikusan, és azonnal kerülnek fel a főkönyvbe, így (megfelelően tervezett, és vezetett üzleti folyamat esetén) pl egy fizetendő Áfa nem 20.-án délután derül ki, hanem már 1.-én környékén lehet tudni egy 99%-os becslést lehet látni.

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

  • mezőgazdaság, erdőgazdálkodás, halászat
  • feldolgozóipar
  • építőipar
  • kereskedelem, gépjárműjavítás
  • szállítás, raktározás
  • információ, kommunikáció
  • szakmai, tudományos, műszaki tevékenység
  • humán-egészségügyi, szociális ellátás
  • egyéb szolgáltatás

Kérdések a termékkel kacsolatban