Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

Breona Business Solutions

(Breona Informatikai Tanácsadó és Szolgáltató Kft.)

Fő kategória: Üzleti szoftver

GINOP 3.2.2-es termék



Kinek ajánljuk a terméket:

  • mikrovállalkozások (1-9 fő)
  • kisvállalkozások (10-49 fő)
  • középvállalkozások (50-250 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

többletszolgáltatás

Helyszíni felmérés, jó gyakorlatok átadása, bevezetésre kerülő rendszer dokumentálása megtörténik.
0-24-es hibabejelentő rendszer biztosítása a bevezetést követően.

Ára: 15 000 Ft (óradíj ) + ÁFA

Feltöltött dokumentumok

1,25 MB
2021-05-05

Termék kategorizáció

CRM, HR, Táv- és csoportmunka támogatás, Pénzügy és számvitel, Munkafolyamat irányítás , Elektronikus iratkezelés , Tudásmenedzsment

Telepítés helye

Felhő alapú szoftver vagy szolgáltatás

A Breona Business Solutions termékei biztosítják a 21. századi modern vállalkozások működésének támogatásához elengedhetetlen információ technológiai megoldásokat a meglévő modulok és funkcionalitások keretein belül, maximálisan igazodva az ügyfelek munkafolyamataihoz és igényeihez.

Számlázó szoftver A korszerű számlázó programokkal szembeni elvárás többrétű. Egyrészt, biztosítson a felhasználók számára egy jól strukturált, átlátható, kényelmes és gyors adatbeviteli lehetőségre alkalmas felületet, másrészt állítsa elő a törvényi előírásoknak megfelelő számlát, emellett pedig feleljen meg az online adatszolgáltatási kötelezettségnek. Ez utóbbi azt jelenti, hogy a kiállított számla kötelező adatait elektronikus formában el kell tudni küldeni az adóhatóságnak. A törvényhozók szándéka és az ebből fakadó tendencia iránya egyértelmű. Az adóhatóság, a gazdaság fehérítését célzó intézkedéseit több lépcsőben hajtotta végre. 2021 január 04-től a NAV minden számlát látni akar, így a belföldi és külföldi magánszemélyeknek és vállalkozásoknak kiállított bizonylatokra is kiterjed az adatszolgáltatási kötelezettség. Türelmi idő ide vagy oda, a jogszabályi előírásoknak való megfelelés nem úszható meg. Mulasztás, hibázás esetén komoly bírsággal számolhatnak a késlekedők. A Breona Kft. a fenti követelményeket szem előtt tartva fejlesztette ki számlázó és adatszolgáltató rendszerét. Válassza ezt a megoldást, ha egy megbízható, stabil, de a változások gyors adaptálására képes, rugalmas programmal kívánja vállalkozása számla ügyeit intézni. Vállalkozóként fordítsa figyelmét és idejét a pénzügyeire, a bevételi növelésére, a számlázó program fejlesztését és működtetését bízza ránk! Nem kell követnie a jogszabályi változásokat, nem kell jeleznie, ha változik a gazdasági környezet, nem kell a rendszer átállításával bajlódnia: a Breona garanciát és felelősséget vállal ezek elvégzésére. Megoldásunk hitelességéről és törvényi megfelelőségéről garancia nyilatkozatot állítunk ki. CRM modul A CRM illetve Értékesítési modul segítségével a vállalat belső értékesítési folyamatait támogatjuk. Az új ügyfelekkel való első kapcsolatfelvétel pillanatától kezdve lehetőséget biztosítunk a különböző események, kapcsolatfelvételek tervezésére illetve követésére. Az egyes események és kereskedelmi feladatok (tárgyalás, találkozó, ajánlatadás, új kapcsolatfelvétel) felelőshöz rendelése, a feladatokhoz határidők rögzítése segítségével mind a belső folyamatok hatékonysága, mind az ügyfél elégedettség növekedése biztosított. Az értékesítési rendszer alatt ebben az esetben egy integrált, ügyfél központú, a vállalat szervezeti felépítéséhez illeszkedő, annak belső, értékesítési folyamatait támogató rendszert értünk. Az értékesítési rendszer céljai: Értékesítési és/vagy ügyfélszolgálati folyamatok támogatása; Hatékonyság növelés; Ügyfél elégedettség növelése. HR modul A HR megoldás alkalmas arra, hogy: - segítse a HR osztály vagy a humánpolitikai feladatokat ellátó munkatárs munkáját, optimalizálva a szükséges munkaerő ráfordítást; - lehetővé tegye bizonyos munkafolyamatok automatizálását, támogassa azok végrehajtását; - segítse a cég működési hatékonyságának növelését.

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

Ágazat független termék.

Kérdések a termékkel kacsolatban