Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

Dynamics 365 Business Central Online (SaaS)

(AppVision Korlátolt Felelősségű Társaság)

Fő kategória: Üzleti szoftver

GINOP 3.2.2-es termék



Kinek ajánljuk a terméket:

  • mikrovállalkozások (1-9 fő)
  • kisvállalkozások (10-49 fő)
  • középvállalkozások (50-250 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

A voucher igénylője a 21 500 Ft + ÁFA / felhasználó havidíjból 7% kedvezményre jogosult

Ára: 21 500 Ft (havidíj ) + ÁFA

Kedvezményes ára: 19 995 Ft (havidíj ) + ÁFA

Feltöltött dokumentumok

99,56 KB
2021-01-27

Termék kategorizáció

Kontrolling és döntéstámogatás (VIR), Beszerzés és logisztika (készletgazdálkodás) , Pénzügy és számvitel, Elektronikus iratkezelés

Telepítés helye

Felhő alapú szoftver vagy szolgáltatás

A Microsoft által szolgáltatott és üzemeltetett Dynamics 365 Business Central megoldás teljes vállalatirányítási funkcionalitást kínál a felhős technológiák egyre nagyobb mértékű bevonása mellett. Egy modern alkalmazás az innovatív vállalkozások számára, mely segít összekapcsolni egy vállalkozás pénzügyi, értékesítési, logisztikai és szolgáltatási területeit.

A Dynamics 365 termékcsalád szolgáltatás-alapú megoldásai, így a Business Central is a Microsoft Azure felhőből, a Microsoft által üzemeltetve érhető el. Mindez azt is jelenti, hogy a Microsoft felel egyaránt a rendszer karbantartásáért, az adatok biztonságos tárolásáért és a frissítések végrehajtásáért. Átfogó informatikai infrastruktúra-karbantartás és skálázhatóság: Az Azure-felhő kiválasztásakor nem kell a kiszolgálók és az informatikai infrastruktúra kezelésére fordítanod a figyelmed. A legtöbb vállalat esetében a felhő használata az időmegtakarítás mellett pénzügyi előnyöket is eredményez. Az Azure-ból szolgáltatott üzleti megoldásokkal az informatikai infrastruktúrával kapcsolatos kiadások minimalizálhatók. A Business Central rendszer eléréséhez mindössze egy internetkapcsolattal rendelkező számítógépre vagy mobileszközre van szükséged. Érdemes megjegyezni, hogy a felhőalapú Business Central megoldás skálázhatóbb. Valójában bármikor bővítheted, illetve szűkítheted felhasználói hozzáféréseid számát. Amennyiben performancia-jellegű problémával találkozol, akkor pedig lehetőséged van a Microsofttól többlet erőforrás-kapacitást igényelni. Megbízhatóság: A Microsoft magasfokú megbízhatóságot biztosít a 99,9%-os rendelkezésre állás biztosításával. Ugyanakkor egy esetleges hiba , vagy szolgáltatás-kiesés esetén nem kell aggódnod az adatvesztés és a biztonsági mentés miatt, a Microsoft biztosítja az infrastruktúra megfelelő biztonságát redundáns erőforrásokkal és folyamatos adatmentéssel. Frissítések: Általánosságban elmondható, hogy a Business Central felhős változatának felhasználói korábban kapnak frissítést, mint a rendszer helyszíni verzióját használó ügyfelek. Fontos, hogy a felhőben a Microsoft felelős a frissítésekért, melyek általában automatikusak (természetesen a felhasználó eldöntheti, hogy mikor kerüljön sor a frissítésre). További szolgáltatások: A Microsoft Azure-felhő sokkal több, mint Business Central alatti infrastruktúra. A Business Central használatával a felhős változatban vállalatod számos integrált szolgáltatáshoz férhet hozzá, például Office 365, PowerBI (Üzleti intelligencia), SharePoint, PowerApps és Üzleti intelligencia megoldások. Neked ajánljuk amennyiben: Gondolkodásod technológia orientált, fontos számodra, hogy az informatika ne nyűg, hanem támogatást biztosító eszköz legyen, amelynek csak az alkalmazásával szeretnél foglalkozni, kialakítását, üzemeltetését szívesen bíznád szakértőkre. Iparágad, tevékenységi köröd olyan folyamatok támogatását igényli, melyek megfeleltethetők egy vállalatirányítási rendszer standard funkcióival kialakítható folyamathalmaznak. Fejlesztési igényként a legtöbb esetben az adott piacon egyediséget, versenyelőnyt biztosító folyamatok megvalósítása, valamint szakmai rendszerek felé irányuló adatkapcsolat megvalósítása merül fel. Egy országban működő vállalatod, esetleg cégcsoportod van, ahol a tipikusan 50 alatti felhasználószám esetlegesen szezonalitástól függően ingadozhat.

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

Ágazat független termék.

Kérdések a termékkel kacsolatban