Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

PEAS ERP üzleti felhőszolgáltatás

(IKRON Fejlesztő és Szolgáltató Kft.)

Fő kategória: Üzleti szoftver

GINOP 3.2.2-es termék



Kinek ajánljuk a terméket:

  • kisvállalkozások (10-49 fő)
  • középvállalkozások (50-250 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

csomagajánlat

A Magyar Termék Nagydíjas PEAS Vállalatirányítási Rendszer a KKV-k igényeinek megfelelően lett kifejlesztve. Üzleti felhőszolgáltatás (bérleti konstrukció) keretében alap rendszert kínálunk 5% kedvezménnyel, minimum 24 hónapra.

Ára: 437 500 Ft (havidíj ) + ÁFA

Kedvezményes ára: 415 625 Ft (havidíj ) + ÁFA

Feltöltött dokumentumok

Termék kategorizáció

CRM, Gyártástámogatás , HR, Kontrolling és döntéstámogatás (VIR), Beszerzés és logisztika (készletgazdálkodás) , Táv- és csoportmunka támogatás, Pénzügy és számvitel, Internetes értékesítés (webáruház) , Vállalati portál , Munkafolyamat irányítás , Elektronikus iratkezelés , Tudásmenedzsment , Elektronikus fizetés , Szolgáltatás menedzsment

Telepítés helye

Felhő alapú szoftver vagy szolgáltatás

Referenciák

3

villamosenergia-, gáz-, gőzellátás, légkondicionálás
KreaTherm Kft.
adminisztratív és szolgáltatást támogató tevékenység
Starcopy Kft.
szakmai, tudományos, műszaki tevékenység
Mechatronik Automatika Kft.

A 2014-ben Magyar Termék Nagydíjat nyert PEAS Vállalatirányítási Rendszer kifejezetten a magyar KKV-k részére lett kifejlesztve, tekintettel a magyar számviteli, jogi környezetre.

A 2014-ben Magyar Termék Nagydíjat nyert PEAS Vállalatirányítási Rendszer kifejezetten a magyar KKV-k részére lett kifejlesztve, tekintettel a magyar számviteli, jogi környezetre. Teljes egészében magyar fejlesztésű szoftver. A piacon több nagy és nehézkes vállalatirányítási rendszer érhető el, ezek jórészt túl robusztusak a KKV-k igényeihez, a nagyvállalati megoldások egyszerűsítése pedig túl sok pénzt és kompromisszumot igényel. A PEAS Vállalatirányítási Rendszer segítségével az ügyvitel könnyen áttekinthetővé válik. Minden információ azonnal elérhető – akár utazás közben, mobil platformról is. A PEAS Vállalatirányítási Rendszer számos eszközt biztosít a határidők betartására a számlázás, az értékesítés, az ügyfél-kapcsolatok vagy a projektkezelés területén. Nincs szüksége másik rendszerre, vagy kiegészítő szoftverekre! A PEAS Vállalatirányítási Rendszer rendelkezik minden olyan funkcióval, amely szükséges egy magyar KKV napi operatív működéséhez, és megalapozza stratégiai döntései meghozatalát. Speciális, cég-, vagy iparág specifikus szoftvert használ, amely nélkülözhetetlen? A PEAS Vállalatirányítási Rendszer rugalmasan illeszthető bármely szoftverhez, így a célszoftverből származó adatok automatikus módon átemelhetők az ügyviteli rendszerbe. A PEAS Vállalatirányítási Rendszer működése során minden adat egységesen ugyanabba az adatbázisba kerül. A csúcstechnológiát képviselő adatbázis-kezelő rendszer biztosítja az adatok mindenkori védelmét, így adatvesztés nem fordulhat elő. A rendszer nagy adatmennyiségnél is megőrzi stabilitását és gyorsaságát. A PEAS pörgős, dinamikus rendszer – köszönhetően a legkorszerűbb technológiának. Céges projektjeinek, értékesítéseinek pillanatnyi állapota érdekli? Több telephelyen dolgozó kollégái munkáját szeretné összehangolni? Megszüntetné a többszörös adatrögzítést? Szeretné bármikor, bárhonnan elérni adatait, ellenőrizni a munkafolyamatokat? Az asztali alkalmazások ideje lejárt. A PEAS Vállalatirányítási Rendszer futtatásához csupán egy internetkapcsolattal és webböngészővel rendelkező eszközre van szüksége.Ön vagy kollégái kevésbé járatosak az informatikában? Nem probléma, a PEAS Vállalatirányítási Rendszer letisztult felületei könnyen megérthetőek az informatikában kevésbé járatosak számára is. Az egyes kezelőfelületek azonos módon épülnek fel. A rendszer logikus felépítésű, könnyen átlátható, kezelése napok alatt betanítható. Telepítése, frissítése a központi szerveren történik, a felhasználók eszközein nem kell telepíteni. A PEAS Vállalatirányítási Rendszer – platformfüggetlenségéből adódóan – nemcsak a megszokott szoftverkörnyezetben, hanem az Apple által fejlesztett operációs rendszereken (IOS / MacOS) is egyaránt használható. Apple mobilkészülékéről Ön akár útközben is ellenőrizheti az éppen zajló munkafolyamatokat, könnyedén átlátva minden szükséges információt.

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

Ágazat független termék.

Kérdések a termékkel kacsolatban