Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

SAP vállalatirányítási rendszer bevezetés

(AB Consulting Group Tanácsadó és Szolgáltató Zártkörűen Működő Részvénytársaság)

Fő kategória: Üzleti szoftver

GINOP 3.2.2-es termék



Kinek ajánljuk a terméket:

  • mikrovállalkozások (1-9 fő)
  • kisvállalkozások (10-49 fő)
  • középvállalkozások (50-250 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

többletszolgáltatás

A termék Modern Vállalkozűsok Programján keresztül történő megrendelése esetén a bevezetéshez kapcsolódó felmérés első 20 órája ingyenes, nem kerül felszámításra,
A bevezetés terjedelmétől függően további eseti kedvezmények biztosítása is lehetséges.

Ára: 40 500 000 Ft (csomag ) + ÁFA

Kedvezményes ára: 38 475 000 Ft (csomag ) + ÁFA

Feltöltött dokumentumok

1,23 MB
2021-06-21

Termék kategorizáció

Kontrolling és döntéstámogatás (VIR), Beszerzés és logisztika (készletgazdálkodás) , Munkafolyamat irányítás

Telepítés helye

Telepített szoftver

A digitális transzformáció egyik legfontosabb lépése egy központi digitális mag, a napi működést, alapfolyamatokat támogató vállalatirányítási rendszer felépítése, bevezetése egy vállalat életében. Az SAP piacvezető szereplőként ma már nem csak ennek a digitális magnak a kialakításához, hanem a teljes köré épülő digitális vállalathoz kínál egymással jól integrálható építőelemeket, megoldásokat.

MIKOR VAN SAP BEVEZETÉSRE SZÜKSÉGE? Lépjen vállalata a digitális átalakulás bármely fázisába, legyen szüksége akár egy teljesen új vállalatirányítási rendszerre, akár csak egy új komponensre, modulra, Önnek szakértő segítségre, megbízható partnerre lehet szüksége a cége számára legkedvezőbb megoldás(ok) kiválasztásához, azok vállalata napi folyamataihoz, meglévő infrastruktúrájához történő illesztéséhez. HOGYAN SEGÍTÜNK MI? Vállalata szakértőivel közösen átvilágítjuk, megértjük annak napi működését, folyamatait, kiválasztjuk az azokhoz legjobban illeszkedő megoldásokat, komponenseket, megtervezzük az implementálásukhoz, magabiztos használatbavételükhöz vezető teljes utat, projektet és biztos kézzel végig vezetjük azon vállalatát egészen a kulcsra kész rendszer átadásáig. MIÉRT VAGYUNK MI A LEGJOBB VÁLASZTÁS ÖNNEK? Az AB Consulting Group Zrt. a magyarországi SAP piac immár több mint 15 éve stabil, megbízható szereplőjeként rendelkezik mindazokkal a erőforrásokkal, tapasztalatokkal, amelyek elengedhetetlenek egy sikeres SAP bevezetéshez. Ezt 400+ lezárt projekt, 40+ támogatott rendszer, valamint 120+ elkötelezett szakértőnk és 20M+ ősz hajszálunk is bizonyítja.

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

Ágazat független termék.

Kérdések a termékkel kacsolatban