Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

Medivus

(HC POINTER Számítástechnikai Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság)

Fő kategória: Üzleti szoftver

GINOP 3.2.2-es termék



Kinek ajánljuk a terméket:

  • mikrovállalkozások (1-9 fő)
  • kisvállalkozások (10-49 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

próbaidőszak (min. 2 hónap)

csoportos kedvezmény

többletszolgáltatás

A bevezetést követő első három hónap szolgáltatási időszakot próbaidőnek tekintjük, ezen idő alatt díjmentesen biztosítjuk helyszíni szolgáltatásainkat.
Megrendelés esetén többlet szolgáltatásként munkatársak a helyszínen segítik a munkát az éles indulást követő első héten, valamint az első elszámolás alkalmával.
Több telephellyel rendelkező vállalkozás esetén csoportos kedvezmény.

Ára: 480 000 Ft (licenszdíj ) + ÁFA

Kedvezményes ára: 432 000 Ft (licenszdíj ) + ÁFA

Feltöltött dokumentumok

74,32 KB
2021-06-24

Termék kategorizáció

Beszerzés és logisztika (készletgazdálkodás)

Telepítés helye

Hibrid megoldas

Referenciák

3

humán-egészségügyi, szociális ellátás
Aranymérleg Patika , Kiskunhalas
humán-egészségügyi, szociális ellátás
Erzsébet Gyógyszertár, Budapest
humán-egészségügyi, szociális ellátás
Fortuna Patika, Pécs

A HC Pointer Kft. által fejlesztett és kizárólagos szellemi tulajdonát képező MEDIVUS közforgalmú gyógyszertári programcsomag hálózatos környezetben, egyes moduljai távolról felhő alapú szolgáltatásként futtatható, segíti az officinai értékesítést, a támogatások és az Áfa kimutatást, teljes készletnyilvántartást tesz lehetővé.

A MEDIVUS gyógyszertári program irodai- és árazó munkahelyből vagy, ha a gyógyszertár forgalma, mérete megkívánja több iroda és árazó, fiókterminál munkahelyekből épül fel. A programnak több verziója ismert, így minden környezetben használható, a felhasználó igényeinek, illetve a gyógyszertár méreteinek a függvényében. A program elvégzi a vénykezelési, gyógyszerkiadási és a gazdálkodási munkákat a számítógépen. Hatékonyan segíti a vezetői döntéshozatalt és a készletgazdálkodási tevékenységet, akár online biztonságos távoli hozzáféréssel is. Teljes körűen biztosított a hozzáférések, jogosultság kezelések naplózottsága, az adatok jelszavas védelme. A rendszer számos adatkapcsolattal rendelkezik a különböző gyógyszer-nagykereskedelmi szervezetek, pénzforgalmi intézetek, valamint piackutató és szakmai szervezetek irányába. Elérhető funkciók a különböző gyógyszerkiadást segítő automaták rendszerbe történő integrációja, a beteghívó rendszerek és elektronikus polccímkék. Medivus rendszer képes kapcsolódni valamennyi gyógyszertári franchise központhoz és adatkapcsolat révén folyamatos árutörzs és akcióstörzs, valamint törzsvásárlói kártyatörzs szinkronizációt biztosít. A rendszerből elérhető a NAV online számlázási funkciók, elektronikus számlák letölthetők, több könyvelői szoftver irányába az online adatkapcsolat biztosított. A Medivus rendszert gyógyszertárak részére beépített Hatástani rendszerrel szállítjuk. A programból egy menüponton keresztül, az árazó munkahelyen, akár eladás közben is, egyetlen billentyűkombinációra bármikor behívhatók a hatástani adatok. Az Interakciós (kölcsönhatás) kapcsolatot jelző modul feladata, hogy a különböző gyári gyógyszerkészítmény (humán specialitás) együttes alkalmazásakor a hatáserősségben esetlegesen jelentkező változást (hatáserősödést, hatásgyengülést), és/vagy a mellékhatás fokozódást jelezze a felhasználó felé. Az Azonos hatóanyag jelző modul feladata, hogy a különböző, de azonos hatóanyagú gyári gyógyszerkészítmény (humán specialitás) együttes alkalmazásakor esetlegesen jelentkező hatóanyag túladagolást figyelje, és szükség esetén figyelmeztessen. Veszélyeztetett csoport modul a különböző gyári gyógyszerkészítmények (humán specialitás) alkalmazásakor esetlegesen jelentkező veszélyek, ellenjavallatok, megfontolandó szempontok összegyűjtésére, és figyelmeztető információként való megjelenítésére alkalmas A Mediris Betegorientált Gyógyszer Tájékoztató az egyes gyógyszerkészítmények - a beteg szempontjából - lényeges információit gyűjti csokorba, és jelzi ki rövid, gyorsan áttekinthető, témákra bontott formában, miközben figyelembe veszi az azonos hatóanyagú készítmények eltérő és azonos előírásait. A MEDIVUS alap program (Iroda, Árazó, Hatástan) aktualizálását, az adatállományok frissítését, a rendszer karbantartását egy komplex Szolgáltatási Szerződésnek (Szoftver és Hardver) a keretében ajánljuk, mely a gyógyszertár teljes rendszerére vonatkozik.

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

humán-egészségügyi, szociális ellátás

Kérdések a termékkel kacsolatban