Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

ANSYS Discovery többfizikás tervezői szimuláció

(CFD.HU Áramlástechnikai Korlátolt Felelősségű Társaság)

Fő kategória: Egyéb szoftver


Kinek ajánljuk a terméket:

  • mikrovállalkozások (1-9 fő)
  • kisvállalkozások (10-49 fő)
  • középvállalkozások (50-250 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

többletszolgáltatás

A termékhez alap szolgáltatásként járó online oktatás és 1 éves műszaki támogatáson és szoftver verziókövetésen felül szükség esetén megrendelt személyes betanítás, konzultáció dijából 30% kedvezményt biztosítunk. A szoftver támogatás és verziókövetés a 2. évtől opcionálisan meghosszabbítható

Ára: 2 600 000 Ft (licenszdíj ) + ÁFA

Kedvezményes ára: 2 470 000 Ft (licenszdíj ) + ÁFA

Feltöltött dokumentumok

205,83 KB
2021-06-16

Termék kategorizáció

tervezői célszoftver, egyéb

Telepítés helye

Telepített szoftver

Mechanikai, hőtani és áramlástani jelenségek azonnali elemzése Nem kell méreteznünk. A szimuláció a geomtriai módosítások közben mutatja meg a várható eredményt. A Discovery Live eddig elképzelhetetlenül alacsony árával minden mérnök számára elérhető.

A forradalmian új technológiának köszönhetően a szimuláció eredményeire nem kell órákat várni. Azonnal hozzájutunk a legfontosabb információkhoz. A Discovery Live azonnali szimulációt kínál minden mérnöknek. Elsősorban a tervezési folyamat kezdeti fázisaiban segíti az összefüggések megértést, a lehetséges zsákutcák, lehetőségek felmérését. A beépített direktmodellező modulnak köszönhetően a terv gyorsan tanulmányozható, valamint azonnali 3D modell építést, és tervmódosítást tesz lehetővé. Interaktív felületén a szimulációs folyamat leállítása nélkül módosíthatók az anyagminőségek, a fizikai jellemzők és a geometriák. A változtatások mechanikai, áramlástani, hőtani hatását a GPU-n futó szimuláció folyamatosan, valós időben, könnyen értékelhető formában megjeleníti a 3D modellen.

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

Ágazat független termék.

Kérdések a termékkel kacsolatban