Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

Woodpecker Vállalatirányítási Rendszer

(Woodpecker Software Kft.)

Fő kategória: Kombinált szolgáltatások

GINOP 3.2.2-es termékKinek ajánljuk a terméket:

  • kisvállalkozások (10-49 fő)
  • középvállalkozások (50-250 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

A feltüntetett ár egy átlagos rendszer ára a tervezéstől a bevezetésig és oktatásig. A végleges ár a kiválasztott moduloktól, és az igényelt testreszabás komplexitásától függ.

Ára: 15 000 000 Ft (licenszdíj ) + ÁFA

Kedvezményes ára: 14 250 000 Ft (licenszdíj ) + ÁFA

Termék kategorizáció

CRM, Gyártástámogatás , HR, Kontrolling és döntéstámogatás (VIR), Beszerzés és logisztika (készletgazdálkodás) , Táv- és csoportmunka támogatás, Pénzügy és számvitel, Internetes értékesítés (webáruház) , Mobil háttéralkalmazás , Vállalati portál , Munkafolyamat irányítás , Elektronikus iratkezelés , Tudásmenedzsment , Elektronikus fizetés , Szolgáltatás menedzsment , Térinformatika (GIS) , Termékazonosítás (RFID) , számlázó szoftver, útnyilvántartó szoftver, beléptetés és munkaidő-nyilvántartás, egyéb, szoftver ergonómiai tanácsadás, rendszerintegrációs tanácsadás, egyéb, Számítógép, Mobileszköz, Szerver, Periféria, Egyéb

Telepítés helye

Hibrid megoldas

Referenciák

3

egyéb szolgáltatás
FŐKERT Nonprofit Zrt.
szálláshely-szolgáltatás, vendéglátás
Mellow Mood Kft.
feldolgozóipar
Jacsó Gépipari Kft.

Vállalatirányítási megoldásokat nyújtunk a KKV-szektor számára, különlegességünk, hogy a modulokból álló integrált rendszert ötvözzük az egyedi fejlesztés szabadságával és hatékonyságával. Ennek köszönhető, hogy rendszereink az elején és később is jól illeszkednek a cég igényeihez.

A Woodpecker bevezetését üzleti és technikai szakértőkből összeállított csapatok végzik, a technikai megvalósítás éppen úgy feladatuk, mint a cég üzleti céljainak, folyamatainak, problémáinak megértése, és ezekre megoldások nyújtása. További előnyök: A sikeres bevezetés nagyobb biztonsága. Pontosabb illeszkedés következményeként hatékonyabb eszköz a munkavégzésben. Monoton, erőforrást igénylő munkák nagyobb mértékű kiváltása. Hatékonyabb vezetői kimutatások. Szebb céges anyagok. Versenyelőnyt jelentő ötletek és megoldások is beleépíthetők a rendszerbe. Hatékonyabb workflow-k. Kisebb össz bekerülési költség, a rendszer képes a jövőben is követni a cég változásait. Szigorú és rugalmas üzleti folyamatok szükség szerint. Tetszőleges számú felhasználó. Nincsenek licensz díjak. Kis hardver igény.

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

Ágazat független termék.

Kérdések a termékkel kacsolatban