Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

InnoManagement - SaaS - Beszerzés és logisztika

(Innomedio Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.)

Fő kategória: Üzleti szoftver

GINOP 3.2.2-es termék



Kinek ajánljuk a terméket:

  • mikrovállalkozások (1-9 fő)
  • kisvállalkozások (10-49 fő)
  • középvállalkozások (50-250 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

csoportos kedvezmény

többletszolgáltatás

csomagajánlat

A Modern Vállalkozások Programjában résztvevő, új rendszert igénylő ügyfeleinknek 1 db díjmentes bevezetési alkalmat adunk ajándékba. Több modul megvásárlása esetén és a felhasználószám növekedésének arányában a felhasználónkénti havidíjra jelentős kedvezményeket adunk.

Ára: 29 990 Ft (fő/hó ) + ÁFA

Kedvezményes ára: 26 991 Ft (fő/hó ) + ÁFA

Termék kategorizáció

Beszerzés és logisztika (készletgazdálkodás)

Telepítés helye

Felhő alapú szoftver vagy szolgáltatás

Referenciák

3

egyéb szolgáltatás
Lochner Kft.
egyéb szolgáltatás
Mavorski Kft.
egyéb szolgáltatás
Diszpécser 24 Kft

Az InnoManagement SaaS rendszer egy felhőalapú vállalatirányítási rendszer. A beszerzési és logisztikai modul egy komplex cikkszámos és darabszámos készletkezelő rendszer. Segítségével a raktárakba beszerzett áruk, termékek paramétereit, történetét, mozgatását kezelhetjük. A modul képes megrendeléseket, árlistákat kezelni valamint saját pénztárgép felülettel rendelkezik.

InnoManagement - SaaS - Beszerzés és logisztika modul az Innomedio Kft. által fejlesztett felhő alapú rendszer raktárkezelő modulja. Legnagyobb előnye, hogy mindig aktuális készletből gazdálkodhatunk követve a FIFO/LIFO elvek valamelyikét. Cikkszámos és darabszámos készletkezeléssel követhetjük nyomon a termékeket, tekinthetjük meg a termékek élettörténetét. Különböző jogosultsági szintekkel szabályozhatjuk a raktárláthatóságokat. A raktármozgásokat szállítólevelek generálásával igazolhatjuk. Az optimális raktárkészlet fenntartásához különböző kimutatások és figyelmeztetések nyújtanak segítséget. Amennyiben pontos, naprakész raktárkészletet szeretne, az InnoManagement - SaaS - Beszerzés és logisztika modul az Ön szoftvere. Főbb jellemzők: követhető készletnyilvántartás raktárminimum beállítása előfoglalások rögzítése naprakész raktárkészlet raktárláthatóságok kezelése szállítólevelek generálása cikkszámos és darabszámos készletnyilvántartás vonalkód generálás raktárak közötti mozgások kezelése kimutatások generálása

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

Ágazat független termék.

Kérdések a termékkel kacsolatban