Starsoft International Kft

Starsoft International Kft

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest

Cégbemutató

Cégünk 20 éve található meg az üzleti piacon. Főként egyedi szoftverek fejlesztésével, kész üzleti, ügyviteli szoftverek értékesítésével és weboldalak/webáruházak fejlesztésével és keresőoptimalizálással foglalkozik. Jelenleg több mint 20 kész megoldással tudjuk ügyfeleinket kiszolgálni, ezen felül folyamatosan teljesítjük az egyedi kéréseket, fejlesztéséket.

Temékeink

Esettanulmány

2012.02.06-án megkeresett bennünket a FilmFarm Kft. cégvezetője, Borsos Miklós.

Tisztelt Egyedi szoftver gyártók!

Nagyjából egy éve tolom magam előtt cégünk - egy filmgyártással foglalkozó mikrovállalkozás - projectmanagelő szoftverének megvalósítását és a weboldaluk leírása alapján úgy érzem Önökre volna szükségünk ez ügyben.
Pár szóban a programról és a cégről:
A Filmfarm Kft elsősorban imagefilmeket, vállalati videókat és reklámfilmeket gyárt, minimális fix létszámmal, számos külsős alvállalkozóval. Havonta átlagosan 10-20 project halad át a kezünk között és többnyire a képlet:
1. adott egy megrendelő, aki szeretne csináltatni egy filmet
2. mi erre adunk egy árajánlatot az árlistánk alapján, személyre-, illetve projectre szabva
3. amit tudunk ebből megvalósítunk a saját eszközeinkkel, amit pedig nem azt alvállalkozók részvételével
4. kiszámlázzuk az összeget és nekünk is számláznak az alvállalkozók

Természetesen vannak apró-cseprő sajátosságai ezeknek a folyamatoknak, de a lényeg ez. Mi eddig ezt papír alapú MUNKALAPOKON és EXCELL alapú árajánlatokon követtük, illetve egy fali táblán írtuk az aktuálisan futó projecteket és azok állapotát. Az első kettőből csatoltam egy-egy példát, úgy vélem jobbára egyértelműek (kérném a bennük szereplő adatok üzleti titokként való kezelését).
A cél, hogy a folyamatos kézi formulakitöltéseket felváltsa az adatbázisból való kitöltés és hogy a projectek követhetőbbek, visszakereshetőbbek legyenek. Erre már több terv született korábban, a legutolsó úgy gondolom a részünkről már egészen letisztult, 80-90%-ban tudjuk már, hogy mit szeretnénk.

Fő kérdéseim ezek alapján, hogy hozzávetőlegesen mennyibe kerülne és mennyi időt venne igénybe egy ilyen személyre szabott szoftver elkészítése. Amennyiben természetesen bármi kérdés felmerül úgy várom hívásukat.

Előre is köszönettel,

Borsos Miklós
ügyvezető
Nem releváns.