SEC Trading Korlátolt Felelősségű Társaság

SEC Trading Korlátolt Felelősségű Társaság

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád-Csanád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

A SEC Trading Kft. szoftverfejlesztő és kereskedő cég, elsősorban saját fejlesztésű egészségügyi, kereskedelmi, illetve önkormányzati nyilvántartási feladatokra készített szoftvereink fejlesztése, támogatása, és értékesítése a feladatunk. Emellett magyarországi viszonteladó és szakértő partnerei vagyunk több fogászati és röntgentechnikai gyártónak köztük az Owandy, a Vatech, a CareStream Dental és a Medit a legismertebbek.

Temékeink

Esettanulmány

A Szeghő-Dentál Bt. 1996 óta üzemelő több-generációs családi fogászat Baján. A jelenleg 13 alkalmazottal működő fogászat a város egyik versenyképes, folyamatosan a fejlesztésekre, modern megoldások alkalmazására, és a megújulásra is koncentráló szolgáltató.
A jogszabályi környezet változása, és a pénzügyi előírásoknak történő megfelelés igénye miatt a régi nyilvántartó rendszer megújítására, bővítésére volt szükség: elsősorban az EESZT és NAV adatszolgáltatás kötelezettsége miatt.
A régi nyilvántartó rendszerben meglévő páciens és kezelési adatok megtartása mellett (konvertálás) kellett előre mutató modern szoftveres megoldást szállítanunk, amely az EESZT és NAV 3.0 adatszolgáltatás mellett leegyszerűsíti a napi adatrögzítési feladatokat, integráltan kezeli a rendelőben használt különböző gyártóktól származó digitális diagnosztikai eszközöket (Digora, NNT). A megoldást a Dental4 fogorvosi szoftverrendszer bevezetése jelentette,
Az új Dental4 szoftverrendszer intelligens működése, beépített automatizmusai rengeteg időt spórolnak a munkatársaknak, az hogy EESZT és NAV adatszolgáltatás a bejelentkezést követően többletbeavatkozás szükségessége nélkül történik extra előny. Az integrált bizonylatolás, számlázás követhetőbbé tette a páciensek kezelésével kapcsolatos folyamatokat is, egyszerűsödött a páciens-kapcsolatfelvétel, és a rendszeres ReCall értesítések küldése is.