Tripont Foto Video Fototechnikai Korlátolt Felelősségű Társaság

Tripont Foto Video Fototechnikai Korlátolt Felelősségű Társaság

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

A Tripont Magyarország egyik vezető fotó- és videótechnikai kereskedelmi cége, mely ipari szenzorok, digitalizálási megoldások értékesítésével, digitalizálási és online tartalomszolgáltatással foglalkozik.

Esettanulmány

Központi funkciót ellátó több mint ezer munkavállalót foglalkoztató pénzügyi szervezet
Nagy tömegű kötött dokumentumanyag digitalizálási igénye merült fel, melyet gyorsan és pontosan, folyamatos üzemmel kellett feldolgozni.
Nincs annál nagyobb segítség a dokumentumkezelés és a kutatás szempontjából, ha minél több információ elérhető elektronikusan is. Ma már minden, nagyobb mennyiségű adattal dolgozó intézmény és cég igyekszik áttérni a nem papíralapú adatkezelésre. Egyre erősödő trend, hogy a nyilvántartás, az ügyintézés különböző feladatai elektronikusan zajlanak. De nemcsak nagy intézmények, hanem kisebb vállalkozások is megkönnyítik a saját életüket a keletkező dokumentumok digitális megőrzésével és kezelésével.
Egy digitális állományt azonban először létre kell hozni, majd rendszerezett formában közzé kell tenni ahhoz, hogy a benne lévő információ hatékonyan kereshető és felhasználható legyen.
Az általunk kínált megoldást az teszi különlegessé, hogy a folyamatnak az összes lépésére kifejlesztett eszközt és szoftvert adtunk.
Ráadásul minden fázisban olyan technológiát alkalmazunk, amely kiemelkedő a maga területén. Az egyes szoftverek tökéletesen kompatibilisek egymással, komplex egészet alkotnak, amelynek a telepítése nem igényel speciális informatikai környezetet.
A beállítot könyvszkenner
• Akár 2500 oldal/óra sebességgel szkennel,
• Magától lapoz,
• A legtöbb könyv esetében csak felügyeletet igényel,
• Óvja a könyvet: a könyvet mindössze 60 fokos szögben kell kinyitni, és a szkenner semmilyen sérülést nem ejt rajta,
• Szabadalmi joggal védett prizmarendszere egyenletes fényviszonyokat és képminőséget biztosít minden oldalnál,
• Nem rendelkezik kopó alkatrésszel,
• Halk, így akár irodai környezetben is használható.