SCI-Hálózat Távközlési és Hálózatintegrációs zártkörűen működő Részvénytársaság

SCI-Hálózat Távközlési és Hálózatintegrációs zártkörűen működő Részvénytársaság

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

A SCI Hálózat zRt. 1997-ben jött létre, 100 millió forint alaptőkével. A cég rendszerintegrációval foglalkozó professzionális szakértő vállalkozás. A hálózati megoldásokhoz kötődő alaptevékenység mára kibővült az integrált adat- és hangátvitel, a hálózati biztonság, a vezeték nélküli adatátvitel és a különböző hálózatfelügyeleti megoldások szállításával, valamint kapcsolódó fejlesztések és szolgáltatások végzésével.

Cégünk az informatikai és távközlési piacon eltöltött hosszú idő alatt számos referenciaértékű rendszert hozott létre. Fejlesztési projektekbe több alkalommal bekapcsolódtunk.

A cég célkitűzése, hogy ügyfelei számára a legkorszerűbb kutatási eredményekre támaszkodó, magas színvonalú megoldásokat nyújtson. Különös gondot fordítunk tevékenységünk minőségére, melyet ISO 9001, ISO 14001 és ISO 27001 tanúsításunk is tükröz.

Temékeink

Esettanulmány

Háziállat eleséget termelő feldolgozó vállalt nemzetközi raktárakkal és értékesítéssel. A cég egyre nagyobb európai terjeszkedést ért el az utóbbi 8 évben. Csehországban, Lengyelországban és Hollandiában vannak vállalatai, de a számítástechnikai és logisztikai központja Magyarországon található, az országban több telephelyen.
A földrajzilag megosztott telephelyek, üzemek és raktárakat egységes számítástechnikai környezetbe kellett integrálni. Ezzel a termelés és logisztika központilag felügyelhetővé vált, megszűnt a kezdeti teljes megosztottság. Az összeköttetést nagyon megbízható, kerülőutakkal kialakított hálózat látja el 7x24 órás rendelkezésre állással. Komoly levelezési és biztonsági rendszer is kiépítésre került.
A kezdeti házilagos kivitelű rendszerből kiindulva professzionális, nagy megbízhatóságú hálózat épült ki. Ez biztosítja a termelési, raktárkezelési és irodai folyamatok korszerű ellátását. A bevezetés a cég igazi nemzetközi porondra való kilépéséhez nélkülözhetetlen volt.