Primestore Korlátolt Felelősségű Társaság

Primestore Korlátolt Felelősségű Társaság

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád-Csanád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

Cégünk fő tevékenysége egy saját fejlesztésű vállalatirányítási rendszer (felhő alapú online applikáció) üzemeltetése és hozzá kapcsolódó eszközök értékesítése és telepítése teljes körű szolgáltatásként. az egész ország területére megoldást kínálunk és tavaly elindultunk a romániai piacon is.
www.placcon.hu

Temékeink

Esettanulmány

Kézműves cukrászattal foglalkozunk, tulajdonos vagyok. Vállalkozásunk egy újonnan nyíló szálloda részeként kezdte meg a működést, de önálló egységként. Elsősorban a szálloda vendégeit, valamint a környéken élőket megcélozva, mint potenciális vendégkör.

A PlaccOn rendszer előtt használtál más rendszert üzletedben? *
Nem használtunk korábban rendszert
Mi volt a legfontosabb ok, amiért meghoztad a döntést, hogy a PlaccOn-nal dolgozz? Írj erről pár gondolatot. *
Fontos volt egy olyan rendszer részünkre, amiben a készletváltozást nyilván tudjuk tartani, valamint képes blokk nyomtatásra. A PlaccOn felülete tetszett, valamint, hogy online, bárhonnan elérhetem, mint tulajdonos és rá tudok nézni a statisztikákra.
Mi volt a fő ok, amiért a PlaccOn rendszert rendelted meg végül? *
Megjelenés, egyszerű felhasználóbarát használat
Hogy online a rendszer és minden információt a felhőben elérek bárhonnan

Mit gondolsz, hány munkaórát spórol meg üzletednek (minden munkatársadnak) a PlaccOn egy héten, azzal hogy az információkat azonnal megtalálod a rendszerben és nem papíron vannak az adatok? *
Válasz: 5