TENZOR-SYS Informatikai Korlátolt Felelősségű Társaság

TENZOR-SYS Informatikai Korlátolt Felelősségű Társaság

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád-Csanád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

A TENZOR-SYS KFT-t 2007-ben alapítottuk szoftverfejlesztés és egyéb számítástechnikai szolgáltatások végzésére.
A társaság indulásakor a fő tevékenység a szoftverfejlesztés és rendszer-üzemeltetés volt, melyek domináns jellege végig megmaradt az évek során. Eleinte az önkormányzatok tevékenységéhez kapcsolódó rendszerek fejlesztése, üzemeltetése ölelte fel a munka nagy részét, később az irodai, ügyviteli, információs rendszerek fejlesztése, felügyelete is mind nagyobb mértékben szerepelt tevékenységeink közt.
Elsődleges célkitűzésünk kezdettől fogva az egyedi rendszerek kifejlesztése volt, melyekkel teljes körűen megvalósíthatók a helyi igények, rugalmasan bővíthetők, fejleszthetők, így sokkal inkább kielégítik a Felhasználók elvárásait, mint az általános, kereskedelemben kapható szoftverek. Még egy jelentős érv az egyedi fejlesztések mellett az, hogy olyan területeken is megoldható általuk a számítógépes támogatás, melyekre nem kapható általános program.

Temékeink

Esettanulmány

A Papack Kereskedelmi és Szolgáltató Kft-t 1994-ben alapították. 1997-ben irodaház és raktárrendszer került kialakításra jelenlegi telephelyén Pápán, Veszprém megyében. Tevékenységi köre fehérje-adalékanyagok és természetes belek nagykereskedelmével bővült. 2002-ben saját keverő- és csomagolóüzem épült, ahol saját fűszerkeverékek és adalékanyagok gyártását és csomagolását végzi. A cég forgalma növekedő tendenciát mutat, a megtermelt eredményt folyamatosan visszaforgatják különböző célberuházások megvalósítására. Az állandó fejlesztéseknek köszönhetően mára elérték azt a gyártási kapacitást, amivel az exportpiacok kiszolgálása sem jelent problémát. Főleg a hús-, baromfi-, konzerv-, és tejipari feldolgozó üzemeket látják el komplett fűszer- és adalékanyag keverékekkel, de más élelmiszeripari ágazatok, pl. sütőipar, édesipar, felé is szeretnének nyitni. 2020. évi nettó árbevétel 996 millió Ft, létszám 24 fő volt.
A vállalkozás dinamikus fejlődése, a tevékenységi körök bővülése, új termékek, alapanyagok, a beszállítói, vevői kör növekedése elengedhetetlenné tette az ügyviteli folyamatok gépesítését, korszerűsítését. A beszerzésekhez kapcsolódóan a beszállítók nyilvántartását, a rendelések követését, az egyes alapanyagok beszerzési forrásainak információit naprakészen kell tartani. A vevői megrendelések részleteit, a határidők figyelését a kapacitások kihasználásával összhangban kell követni. A termékek gyártása a sok komponens, alapanyag felhasználása, az arányok szigorú betartása miatt is összetett, pontos tervezést, végrehajtást igénylő feladat, ami informatikai támogatást igényel. A készletek, raktárak nyilvántartása, kezelése fentiek alapján nyilvánvalóan szintén csak megfelelő számítógépes rendszerrel oldható meg hatékonyan.
A cég növekedése, bővülése miatt keletkező üzleti problémákat egy komplex, a teljes beszerzési, gyártási, értékesítési folyamatot átfogó, saját fejlesztésű integrált informatikai rendszerrel oldottuk meg. A rendszer fejlesztése, bevezetése lépcsőzetesen, modul rendszerekből felépülően történt, és a gazdasági, szabályozási környezet változásai miatt folyamatosan az aktuális követelményekhez, igényekhez alakítjuk. Főbb modulok: - alapadatok nyilvántartása: termékek,alapanyagok; vevők, beszállítók, rendelési, kapcsolati információk; - beszerzések, készletkezelés, raktárak: megrendelések, termékforgalom, készletmozgás, leltár, pénzügyi teljesítések, vonalkódos azonosítás; - gyártás: alap, összeállítás/receptúra, alkatrész/alapanyagból komplex termék; - értékesítés, számlázás: szállítólevelek kezelése, készletforgalmi jelentés, pénztárgépvezérlés, teljes körű NAV-megfelelés, online adatszolgáltatás, egyenlegközlő; - vezetői információs rendszer: kimutatások, statisztikák, értékesítési listák, logisztikai listák, készletekkel kapcsolatos adatelemzések, vizsgálatok. A bevezetett programrendszernek köszönhetően gyorsabbá, pontosabbá vált a vevőkkel, szállítókkal való kapcsolattartás, információáramlás, ezáltal rövidebb határidőkkel tudjuk a megrendeléseket teljesíteni, ami a forgalom növekedését is jelenti. Az alapanyagok, termékek készleteinek pontos ismerete a készletgazdálkodás hatékonyságát növelte, csökkent az elfekvő, felesleges készletek mennyisége, kevesebb a készlethiány, alacsonyabb készletszintet lehet tartani. A gyártástervezés, összeállítás pontossága garantálja a folyamatos kiváló minőséget, illetve a magas szolgáltatási színvonalat. A pontos, gyors, jó minőségű szolgáltatás következményeként egyre növekszik az export értékesítés is. A társaság többször is kivívta a nemzetközi porondon a szakma magas szintű elismerését, több díjat is sikerült az elmúlt időszakban elnyerni.


Weboldal: