WEBBEN DESIGN Korlátolt Felelősségű Társaság

WEBBEN DESIGN Korlátolt Felelősségű Társaság

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád-Csanád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

A Webben Digitális Ügynökség szolgáltatási területei:
Weboldalkészítés
Domain, tárhely üzemeltetés
Egyedi webfejlesztés
Egyedi webes applikáció tervezés, tanácsadás
Mobilapplikáció tervezés és kivitelezés
Harmadik féltől származó rendszerek integrálása

Információ architektúra tanácsadás és tervezés
UI/UX tanácsadás és tervezés
Digitális stratégia

Online marketing
Tanácsadás
Online folyamatoptimalizálási tanácsadás
Web analitika

E-Commerce tanácsadás
E-Commerce fejlesztés

Grafika, arculat kivitelezés
Nyomdai előkészítés

Temékeink

Esettanulmány

Egyetemi Oktatási Intézmény
A világdöntő online célkitűzésének első fázisa a webes megjelenés, melynek fókusza a szükséges és informatív információk mellett az élő online videós közvetítés volt. Az általunk készített weboldal és a hozzá kapcsolódó digitális megoldások tették elérhetővé a látogatók számára a fizikálisan rendezett versenyek közvetítését.

Második célkitűzés egy teljeses egyedi, felhő alapú rendszer elkészítése volt, mely által a teljes versenyfolyamat transzparens és online menedzselhető a szervezők és a jelentkezők számára egyaránt.
Első körben egy weboldal került kivitelezésre, mely az első fázis célkitűzéseit teljesítette. A weboldal teljes mértékben szerkeszthető, egyedi adminisztrációs felülettel készült a Megrendelő egyéni igényei és az általunk javasolt innovatív megoldások ötvözésével. A weboldal szolgáltatta és tette elérhetővé, hogy a fizikálisan megrendelésre kerülő eseményhez szükséges információkat a kezdetektől publikálja és informálja az érdeklődők, látogatók, jelentkezők felé. Mindezen felül a fizikálisan megrendezésre került versenyről készült élő videós közvetítést biztosítta, hogy a bárki, online megtekinthesse az élő versenyt. A weboldal és az élő közvetítés által sikerült elérni azt, hogy a verseny iránt érdeklődők táborának számát jelentősen növeljük, továbbá erősíteni a program ismertségét és a későbbi versenyekre történő nagyobb létszámú érdeklődést, jelentkezést. Ezen felül, nemzetközi szinten tovább erősödött a program brand értéke és a versenyek ismertsége.

A fizikálisan megrendezett verseny alatt gyűjtött tapasztalatok és információk segítettek abban, hogy a második célkitűzést közös kooperációval megvalósítsuk egy online alkalmazás keretén belül.
A felhő alapú, egyedi webes portálnak köszönhetően a teljes versenymenedzsmenthez szükséges folyamatok lekezelhetőek mind a jelentkezői és az adminisztratív oldalról egyaránt.

A portálnak köszönhetően a jelentkezők nemzetközi szinten:
- egyszerűen, online értesülnek a versenyekről
- jelentkezhetnek a versenyekre
- online tölthetik fel a versenyhez kapcsolódó megoldásaikat
- online értesülnek az elbírálusukról
- online tekinthetik meg az eredményeket és a teljes versenyfolyamatokat

Adminisztratív szempontból számos adminisztrációs szerepkör és egyedi optimalizált felület került kialakításra, melyek felhasználónként, több mint 10 nyelven biztosítják a versenyhez szükséges összes folyamat teljeskörű lebonyolítását.

Weboldal: