SOUNDBOOK HUNGARY Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

SOUNDBOOK HUNGARY Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád-Csanád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

Cégünk a kizárólagos magyarországi forgalmazója a WÖLFEL cég által készített IMMI zajtérképező szoftvernek, illetve zajmérő műszerek forgalmazásával foglalkozunk több mint 20 éve. Közel 40 aktív IMMI felhasználóval rendelkezünk, részükre folyamatos up-date illetve hot-line szolgáltatást nyújtunk. Ezen felül akkreditált zajméréseket végzünk országszerte.

Esettanulmány

Kb. 20 főt foglalkoztató, az orzság egész területén tevékenykedő mérnökiroda. A környezetvédelem minden területén segíti a megbízókat a hatástanulmányok, környezetterhelési jelentések elkészítésében, Tanácsadó a fennáló vagy a tevezett beruházáokkal kapcsolatos környezeti károk mérséklésének érdekében.
Magyarországi vállalat kötelezett a környzeetvédelmi előírások betartásának igazolására ahatóság felé. Ehhez a mérések mellett a következő időszakban az üzem működésével fellépő környezeti zajtehelést is be kellett mutatnia. Ehhez zajtérképek nyújtanak modellezési lehetőséget, aminek eredményét a hatóságok is elfogadják. Egyr több megrendelő várja el ma már a környezeti zajterhelés térképi bemutatását.
A német Wölfel cég kínálta IMMI zajtérképező program egy felhasználóbarát, könnyen kezelhető szoftveres megoldás az üzemek környezeti tajtrehlésének modelezésére, a pillanatnyi helyze mellett a tervezett zajcsökkentési megoldások hatásának vizsgálatára is.
Az ügyfél évek óta tervezte korábban a szoftver beszerzését, míg az egyik régi partnere nem közölte vele, hogy zajtérképezés híján más szolgáltatóhoz fordul.
Miutánaz ügyfél beszerzte a programot, meg tudta tartani a meglévő kapcsoaltait, emellett a szakértők ,umkáját támogatja aprogram, amivel a betanulási idő után a szakvélemények elkészítésére fordított idő csökkent, így több feladatot tudtak vállalni és a bevételük növekedett.