Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

SAP Busines All-in-One

(Grepton Informatikai Zrt.)

Fő kategória: Üzleti szoftver

GINOP 3.2.2-es termék



Kinek ajánljuk a terméket:

  • kisvállalkozások (10-49 fő)
  • középvállalkozások (50-250 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

többletszolgáltatás

Az SAP magyarországi listaárakból 25 % kedvezményt adunk.

Ára: 183 000 Ft (licenszdíj ) + ÁFA

Kedvezményes ára: 137 250 Ft (licenszdíj ) + ÁFA

Termék kategorizáció

CRM, Gyártástámogatás , HR, Kontrolling és döntéstámogatás (VIR), Beszerzés és logisztika (készletgazdálkodás) , Táv- és csoportmunka támogatás, Pénzügy és számvitel, Vállalati portál

Telepítés helye

Hibrid megoldas

A megoldás a magyarországi számviteli, adózási és logisztikai szabályrendszereket beépítetten tartalmazza. Az SAP Business All-in-One megoldása a SAP ERP vállalatirányítása rendszerére épül. Az SAP a legjobb gyakorlatait egy csomagba építetten, speciálisan a középvállalatok számára konfiguráltan egyesítette.

A megoldás a magyarországi számviteli, adózási és logisztikai szabályrendszereket beépítetten tartalmazza. Az SAP Business All-in-One megoldása a SAP ERP vállalatirányítása rendszerére épül. Az SAP a legjobb gyakorlatait egy csomagba építetten, speciálisan a középvállalatok számára konfiguráltan egyesítette. Az SAP Business All-in-One egy közép méretű szervezet üzletileg legfontosabb szoftver követelményeit célozza iparágra és földrajzi régióra szabottan. A megoldás a kritikus üzleti folyamatokat támogatja – az ügyfél megnyerésétől, az innovatív termékek létrehozásán és legalkalmasabb munkaerő felvételén keresztül a pénzügyi zárásig. Az SAP Business All-in-One ERP / gyártás szoftver megoldás egy átfogó és rugalmas üzleti irányítási szoftver, amibe az adott iparágak legjobb tapasztalatait előre beépítették. A megoldás komplexen, a cég minden területét tudja segíteni, egyetlen, előre konfigurált megoldás segítségével pénzügy, munkaerő menedzsment, leltározás, gyártás, logisztika, termékfejlesztésen keresztül az ügyfélkapcsolatok, értékesítés és marketing terültekig. Az SAP mintegy 1100 partnere használja már több, mint 50 országban. Az SAP Business All-in-One megoldása konfigurálhatóan tartalmazza a kis és középvállalatok üzleti szükségleteit. Az SAP Business All-in-One a legalkalmasabb megoldás, amennyiben cége az összes üzletileg fontos részterületet lefedő, integrált és átfogó, iparág specifikus ERP vagy gyártási megoldást keres. Magyarországon a belépési cégméret jellemzően éves 1 milliárdos forgalommal és öt főnél több alkalmazottal jellemezhető. A magyarországi SAP-t használó vállalatok, intézmények száma 1500 körüli. A kis és közepes vállalatok szegmensében is fokozatosan bővül az ügyfélkör, és jellemzően magyar döntéshozók azok, akik a SAP rendszere mellett döntenek. Az SAP Business All-in-One web alapú konfigurátorával az iparág, az üzleti folyamatok és célok meghatározásával az üzleti szükségletek meghatározása egyszerű, segítségével előállítható egy előre konfigurált, iparág specifikus megoldás 30 évnyi tapasztalat beépült gyakorlatával, ami 3-5 hónap alatt indulásra kész. Az üzlet változásával a későbbiekben a beállítások könnyen módosíthatóak. Új folyamatokat és szerepeket hozhatunk létre amennyiben változik az értékesítés vagy új termékvonal kerül bevezetésre. Akár indulhat most kicsiben, majd üzlete növekedésével párhuzamosan kezdhet új funkcionalitások kezelésébe.

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

Ágazat független termék.

Kérdések a termékkel kacsolatban