Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

Atlassian JIRA, Confluence, stb. és addon licenc

(META-INF Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság)

Fő kategória: Üzleti szoftver

GINOP 3.2.2-es termék



Kinek ajánljuk a terméket:

  • mikrovállalkozások (1-9 fő)
  • kisvállalkozások (10-49 fő)
  • középvállalkozások (50-250 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

ingyenesség

többletszolgáltatás

csomagajánlat

A kedvezmény azt jelenti, hogy vásárolt termékek árának 10%-ának erejéig ingyenes konzultációt biztosítunk a termékek minél hatékonyabb bevezetése érdekében.
Az ingyenes konzultációs órák nem csak tanácsadásra, hanem telepítésre, konfigurálásra, testreszabásra, üzleti igények megvalósítására, fejlesztésre is felhasználhatóak!

Ára: 2 930 Ft (licenszdíj ) + ÁFA

Kedvezményes ára: 2 637 Ft (licenszdíj ) + ÁFA

Termék kategorizáció

Táv- és csoportmunka támogatás, Tudásmenedzsment

Telepítés helye

Telepített szoftver

Referenciák

3

információ, kommunikáció
Antenna Hungária Zrt.
információ, kommunikáció
E-radius Kft.
információ, kommunikáció
LogMeIn

Az Atlassian tetszőleges terméke és bármely kiegészítő megvásárolható nálunk. JIRA Core, JIRA Software, JIRA Service Desk, StatusPage, Confluence, HipChat, Bitbucket, SourceTree, Bamboo, Clover, Fisheye, Crucible, Crowd Atlassian Marketplace A termékek árazása a felhasználói szám függvényében változik. A fenti 2930 Ft ár tájékoztató jellegű, bizonyos termékekre, 10 felhasználó esetén vonatkozik.

A terméklicencek megvásárlói az Atlassian teljes jogú ügyfeleivé válnak, és élvezik az Atlassian által biztosított jogokat és előnyöket ugyanúgy, mintha közvetlenül náluk vásároltak volna: - korlátlan használat - 12 hónapig ingyenes frissítési lehetőség - 12 hónapig ingyenes email alapú szoftvertámogatás az Atlassian-nál - Enterprise Licenc esetén elsőbbségi email és telefonos szoftvertámogatás az Atlassian-nál, illetve Jira/Confluence póló A 10 felhasználós kezdő csomagot az Atlassian azért hozta létre, hogy a kisvállalkozások is nagyvállalati környezetben dolgozhassanak. Ezen felhasználói számra befolyt teljes összeget a Room to Read alapítvány számára utalják át, mely iskolákat épít Afrikában és egyéb rászoruló országokban. A programról bővebb információ itt érhető el: https://www.atlassian.com/licensing/starter#aboutthestarterprogram-2 https://www.roomtoread.org/ A magasabb felhasználói számokra (25, 50, 100...) a termékek ára az egyes termékek adatlapján, vagy az Atlassian Marketplace oldalon található meg.

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

Ágazat független termék.

Kérdések a termékkel kacsolatban