Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

Atlassian tréningek (JIRA,Confluence,DevTools,stb)

(META-INF Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság)

Fő kategória: Szolgáltatások


Kinek ajánljuk a terméket:

  • mikrovállalkozások (1-9 fő)
  • kisvállalkozások (10-49 fő)
  • középvállalkozások (50-250 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

csoportos kedvezmény

Képzéseinket listaáron 59.000 Ft + ÁFA / nap / fő költségen kínáljuk. Jelen ajánlattal 10% kedvezményt biztosítunk minden jelentkezőnek, valamint legalább 5 fő jelentkezése esetén további kedvezményeket kínálunk.

Ára: 59 000 Ft (darab ) + ÁFA

Kedvezményes ára: 53 100 Ft (darab ) + ÁFA

Termék kategorizáció

egyéb

Telepítés helye

Felhő alapú szoftver vagy szolgáltatás

Referenciák

4

információ, kommunikáció
Antenna Hungária Zrt.
információ, kommunikáció
LogMeIn
információ, kommunikáció
E-radius Kft.
információ, kommunikáció
Eutecus, Inc

Legyen szó agilis projektmenedzsmentről, kollaborációról, ügyféltámogató rendszerekről, végfelhasználókról vagy akár adminisztrátorokról, az egyes témakörökre kialakított oktatási tematikáink segítségével rendkívül felgyorsulnak a termékek megismerésének kezdeti lépései.

Cégünk rendszeresen képzést is nyújt Atlassian termékekre vonatkozóan. A munkatársak alapos felkészítése segít abban, hogy felismerjék mennyire megkönnyíti a mindennapi munkájukat egy új szoftver bevezetése, ezáltal biztosítható, a támogató, pozitív hozzáállás. A tematikát több éves képzési és tanácsadói tapasztalatunkra építve a népszerű témakörökhöz igazodva alakítottuk ki, így mind a technikai képzettség, mind az érdeklődési szint függvényében mindenki megtalálja a neki legmegfelelőbb tréninget. Tanfolyamaink előre meghirdetett helyen és időpontban zajlanak, de van lehetőség egyedi igények megvalósítására is. JIRA FELHASZNÁLÓKNAK - Váljon a JIRA mesterévé egy nap alatt. Út az alapoktól a rutinos felhasználóig. KOLLABORÁCIÓ HATÉKONYAN - Ismerje meg a hatékony kollaboráció technikáit az Atlassian eszközeivel. JIRA ADMINISZTRÁTOROKNAK - Igazodjon el a JIRA beállításainak rejtelmeiben AGILIS PROJEKTMENEDZSMENT - Ismerje meg az Agilis módszertanokat és azok hatékony támogatását SKÁLÁZHATÓ ÜGYFÉLTÁMOGATÁS - Ismerje meg a hatékony ügyfélmenedzsment eszközeit KORSZERŰ SZOFTVERFEJLESZTÉS - Fejlesztés és tesztelés integrált Atlassian ökoszisztémával

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

Ágazat független termék.

Kérdések a termékkel kacsolatban