Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

Hatékony ügyfélkiszolgálás

(META-INF Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság)

Fő kategória: Szolgáltatások


Kinek ajánljuk a terméket:

  • mikrovállalkozások (1-9 fő)
  • kisvállalkozások (10-49 fő)
  • középvállalkozások (50-250 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

többletszolgáltatás

csomagajánlat

A költségek két nagy részből tevődnek össze:
A termékkulcsok listaárai - viszonyítási alapként - megtalálhatóak az Atlassian oldalán, megértésükhöz pedig kattints ide a bővebb leíráshoz.
A bevezetés bonyolultságától függően:
Alapfunkciókkal: a JIRA Service Desk egyik legnagyobb erőssége, hogy elképesztően gyorsan megvalósítható egy olyan rendszer, mely azonnali hatékonyságnövelést jelent a csapat

Ára: 99 000 Ft (csomag ) + ÁFA

Kedvezményes ára: 89 100 Ft (csomag ) + ÁFA

Termék kategorizáció

egyéb

Telepítés helye

Felhő alapú szoftver vagy szolgáltatás

Referenciák

3

információ, kommunikáció
MasterIT Kft.
információ, kommunikáció
Antenna Hungária Zrt.
információ, kommunikáció
E-radius Kft.

Akár 30%-os hatékonyságnövelés a sales csapatok működésében, a megrendelőkkel való kapcsolattartásban és a klasszikus ügyfélszolgálatban! Egyszerűsíti a hagyományos ügyfélszolgálatot Ismerd meg még ma az Atlassian által gyártott JIRA Service Desk lehetőségeit és használd ki!

Alapfunkciókkal akár már 1 nap alatt használatba vehető! A JIRA Service Desk egyik legnagyobb erőssége, hogy elképesztően gyorsan megvalósítható egy olyan rendszer, mely azonnali hatékonyságnövelést jelent a csapat számára. Természetesen minden partnerünk esetében felmérjük az igényeket és a lehetőségeket, így a használatba vételt az alábbi lépések előzik meg. Nagyon jól hangzik, de mennyibe fog ez kerülni nekem? A költségek két nagy részből tevődnek össze: A termékkulcsok listaárai - viszonyítási alapként - megtalálhatóak az Atlassian oldalán, megértésükhöz pedig kattints ide a bővebb leíráshoz. A bevezetés bonyolultságától függően: Alapfunkciókkal: a JIRA Service Desk egyik legnagyobb erőssége, hogy elképesztően gyorsan megvalósítható egy olyan rendszer, mely azonnali hatékonyságnövelést jelent a csapat számára. Ennek a bevezetésnek a költsége 99.000 Ft + ÁFA Komplex rendszer: a szükséges feladatokat mindig fázisokra bontjuk. Az egyes fázisokat úgy tervezzük meg, hogy önállóan is használhatóak legyenek, így az éppen aktuális lehetőségek függvényében akár egy gyors részmegoldással és későbbi továbbfejlesztéssel is elindulhattok.

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

Ágazat független termék.

Kérdések a termékkel kacsolatban