Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

Információtechnológiai tanácsadás

(SZITÁR-NET Kereskedelmi és Szolgáltató KFT.)

Fő kategória: Szolgáltatások


Kinek ajánljuk a terméket:

  • mikrovállalkozások (1-9 fő)
  • kisvállalkozások (10-49 fő)
  • középvállalkozások (50-250 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

ingyenesség

többletszolgáltatás

Ingyenesen felmérjük a jelenleg működő informatikai rendszerét szoftver és hardver állományát. Javaslatot teszünk a felmért eszközök használhatósági körére és az elavult eszközök cseréjére, felújítására.

Ára: 15 000 Ft (óradíj ) + ÁFA

Kedvezményes ára: 14 250 Ft (óradíj ) + ÁFA

Termék kategorizáció

szoftver ergonómiai tanácsadás, rendszerintegrációs tanácsadás, IT biztonsági tanácsadás, egyéb

Telepítés helye

Felhő alapú szoftver vagy szolgáltatás

Referenciák

3

egyéb szolgáltatás
KO-MÉ Kft
kereskedelem, gépjárműjavítás
ALLA Nagykereskedelem Kft.
egyéb szolgáltatás
Gesztor FM Kft

Cégünk egyedi szoftverfejlesztéssel, felhő alapú szolgáltatásokkal, adattárház rendszer kapcsolat biztosításával az ügyviteli és gyártási moduljainkhoz, teljeskörű informatikai tanácsadást végezzük.Információtechnológiai tanácsadás, szoftver ergonómiai tanácsadás, rendszerintegrációs tanácsadás

Szoftverfejlesztésünk mottója, olyan felhasználóbarát, innovatív szoftverfejlesztés, ami hozzásegíti ügyfeleinket üzleti sikereik eléréséhez. Kialakított rendszerünk lépést tart a vállalkozás fejlődésével. Cégünk egyedi szoftverfejlesztéssel, felhő alapú szolgáltatásokkal, adattárház rendszer kapcsolattal az ügyviteli és gyártási moduljainkhoz, teljes körű informatikai tanácsadást végzünk. Tanácsadásunk keretében a megrendelő igényeinek és vállalati folyamatainak feltérképezését követően ajánlatot készítünk a belső hálózat-, munkaállomások kialakítására, illetve a rendszer elemeinek összeállítására. A testre szabás és az egyedi fejlesztés irányára és mélységére is. A közösen elfogadott tervek és fejlesztések elvégzését követően, bevált protokoll mentén bonyolítjuk a bevezetést. A rendszer bevezetésével egyidejűleg megtervezzük és bonyolítjuk a felhasználók oktatását. Referenciáink tanúskodnak rendszereink sikeres kivitelezéséről. Sok éves tapasztalatunk segíti ügyfeleinket, hogy a számukra legmegfelelőbb megoldásokat alakítsuk ki, megkönnyítve a napi munkát és segítve a hatékonyabb működést.

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

Ágazat független termék.

Kérdések a termékkel kacsolatban