Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

DigiConto Mirror könyvelő program

(Zalaware Informatikai Rendszerház Kft.)

Fő kategória: Üzleti szoftver

GINOP 3.2.2-es termék



Kinek ajánljuk a terméket:

  • kisvállalkozások (10-49 fő)
  • középvállalkozások (50-250 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

többletszolgáltatás

Egy évig ingyenes szoftverkövetést és szoftver rendszergazdai szolgáltatást nyújtunk. Az üzembe helyezés, a betanítás és ezek ideje alatt a kiszállás ingyenes. Jelentős szakmai tapasztalattal rendelkező munkatársaink stabil, egész nap elérhető támogatást biztosítanak. Egy licenchez tartozó felhasználók száma korlátlan, 10 cég könyvelhető vele. Könyvelő cégek 100 céget könyvelhetnek!

Ára: 1 000 000 Ft (licenszdíj ) + ÁFA

Termék kategorizáció

HR, Pénzügy és számvitel

Telepítés helye

Telepített szoftver

Programunk egy könnyen kezelhető felületen megoldást nyújt a könyvelés teljes területén felmerülő feladatok elvégzésére az analitikától a főkönyvig. Legyen szó bérszámfejtésről, tárgyi eszköz nyilvántartásról, házi pénztárról, számlák és banki tételek rögzítéséről. A program támogatja a bevallások elkészítését és átadását az ÁNYK-nak.

Könyvelő programunk az alábbi modulokból épül fel: főkönyv, pénzügy, házipénztár, munkabér, tárgyi eszköz. Moduláris felépítésnek köszönhetően a cég tevékenységéhez tartozó összes nyilvántartási és könyvelési feladat elvégezhető: • Vevői és szállítói számlák nyilvántartása • Bank kivonatok könyvelése • Házipénztár, pénztár könyvelése • ÁFA bevallás • Fordított ÁFA kezelése • Dolgozók bejelentés • Bérszámfejtés • Havi járulékbevallás • Egyszerűsített foglalkoztatottak kezelése • Év végi SZJA elszámolás • Mérleg és eredménykimutatás készítés • Tárgyi eszköz nyilvántartás FŐKÖNYV A modulban főkönyvi kivonatot készíthet akár rögzítés alatti tételekből is. Eredménykimutatás és mérleg készítése a beállítások elvégzése után azonnal megtörténik. Elsődleges 6-7 számlaosztályra való könyvelési lehetőséget is biztosítunk. PÉNZÜGY Folyamatosan ellenőrizhető a könyvelt szállító számlák és a beszerzés során rögzített bevételezések. A program forintban könyvel, de lehetőség van deviza összeg hozzárendelésére az egyes tételekhez. Az MNB devizaárfolyam lekérdezése automatikusan történik az MNB honlapjáról. A vevői és a szállítói tartozások pontos kezeléséhez több eszköz is rendelkezésre áll: kompenzáció kezelése, kézi elvezetés főkönyvi számlára, utólagos számla – bank összevezetés, egyenlegközlő levél, fizetési felszólítás. HÁZIPÉNZTÁR A házipénztárban készpénzforgalmi jogcímek megadása lehetőséget ad, hogy a könyvelő a cégnél felmerülő összes gazdasági esemény könyvelését meghatározza. A pénztáros könyvelési tudás nélkül is használhatja a pénztár modult, a könyvelést a program a háttérben automatikusan elvégzi. TÁRGYI ESZKÖZ Az ÉCS elszámolás számítógép nélkül egy nehéz és fáradtságos munka. A program lehetőséget biztosít a tárgyi eszközök nyilvántartására és az ÉCS elszámolásra: számviteli ÉCS és adó törvény szerinti ÉCS elszámolása, maradványérték kezelése, fejlesztési tartalék elszámolása, ÉCS előrejelzés adott napra. MUNKABÉR A modulban nyilvántarthatóak a dolgozói törzsadatok, a bruttó bér meghatározható munkalap szerint is, kezelhetőek a túlórák, a bérpótlékok, a jóváírások és a levonások is. Programunkban megoldott az egyszerűsített foglalkoztatottak kezelése, a NAV 08-as nyomtatvány elkészítése, a próbaszámfejtés, a statisztikai állományi létszám számítása, a kilépő dolgozók papírjainak összeállítása, valamint az M30 igazolás készítése.

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

Ágazat független termék.

Kérdések a termékkel kacsolatban