Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

eBIZ by OTP Business - FREE csomag

(OTP eBIZ Kft)

Fő kategória: Üzleti szoftver


Kinek ajánljuk a terméket:

  • mikrovállalkozások (1-9 fő)
  • kisvállalkozások (10-49 fő)
  • középvállalkozások (50-250 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

ingyenesség

próbaidőszak (min. 2 hónap)

Amennyiben a vállalkozás a 90 napos, ingyenes próbaidőszak után előfizet a STANDARD vagy PRO csomagra, akkor ajándékba adunk egy power bankot.
Feltétele: előfizetés után meg kell küldeni a felhasználó nevet, regisztrált email címet és a modern vállalkozás programja üzenetet a marketing@otpebiz.hu email címre.

Ára: 0 Ft (havidíj ) + ÁFA

Termék kategorizáció

Pénzügy és számvitel, Elektronikus iratkezelés , Elektronikus fizetés

Telepítés helye

Felhő alapú szoftver vagy szolgáltatás

Az eBIZ egy Digitális Pénzügyi Asszisztens (DPA), mellyel a vállalkozó rengeteg értékes időt takarít meg azáltal, hogy bárhol, bármikor nyomon követheti aktuális kiadásait, bevételeit; szupergyorsan kiegyenlítheti számláit; és folyamatos összeköttetésben van kollégáival, üzleti partnereivel, és könyvelőjével. Bankkapcsolattal az eBIZ-ben kiállított e-számla díja 0 forint csomagtól függetlenül!

eBIZ by OTP Business - Digitális Pénzügyi Asszisztens > Számlázz könnyedén Számlakiállítás pillanatok alatt: hagyományos és e-számla egyaránt 0 Ft-ért az eBIZ-ben. Felejtsd el a számlatömböt! > Utalj villámgyorsan Az eBIZ-nek része egy vállalkozói internetbank is, így könnyen elvégezhető a bejövő (szállítói) számlák egyszerű és gyors kifizetése átutalással. > Intézd pénzügyeidet bárhonnan, bármikor Telepítés nélkül, asztali gépről, Android telefonról, iPhone-ról, MAC-ről, Windows-os készülékről is tudsz számlázni. > Dolgozz együtt kollégáiddal és könyvelőddel Korlátlan számban, különböző jogosultságokkal hozzá tudod rendelni az eBIZ-hez kollégáidat, valamint könyvelődet. > Lásd kristálytisztán céges pénzügyeidet Tekintsd át naprakészen céged bevételeit és kiadásait. Sőt, a várható fizetendő ÁFA-t is megmutatjuk Neked! > Tárold bejövő számláidat egy helyen Fotózd be vagy töltsd fel bejövő számláidat, hogy időben, egy helyen meglegyen mind Neked és könyvelődnek. > Szinkronizáld kiállított számláidat és bejövő utalásaidat Párosítsd össze számláidat és banki tranzakcióidat, hogy tisztán lásd ki fizetett és ki nem. > Tölts kevesebb időt könyvelőddel Könyvelőd azonnal láthatja bejövő és kiállított számláidat, valamint bankszámlakivonatodat, így nem szükséges megvárnia, amíg személyesen befáradsz a könyvelő irodába. Könyvelőd az eBIZ felületén keresztül fel tudja adni a bérszámfejtéshez és az adóbefizetéshez szükséges utalási csomagokat is. > Legyél naprakész partnereidről Vevőidről, szállítóidról online információt nyerhetsz, így értesülhetsz arról, ha a partner céged életében jelentős változás következik be (pl. felszámolás alá kerül).

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

Ágazat független termék.

Kérdések a termékkel kacsolatban