Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

Hotel-panzio kezelö program

(Using Számítástechnikai kft)

Fő kategória: Üzleti szoftver

GINOP 3.2.2-es termék



Kinek ajánljuk a terméket:

  • mikrovállalkozások (1-9 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

próbaidőszak (min. 2 hónap)

csomagajánlat

60 nap próbaidőszak
Csomag ajánlat : Nagyobb panzióknak kisebb szállodáknak távoli rendszergazdai felügyelettel. Személyre szabva. Helyi szervereken is.

Ára: 15 000 Ft (havidíj ) + ÁFA

Kedvezményes ára: 13 500 Ft (havidíj ) + ÁFA

Termék kategorizáció

Szolgáltatás menedzsment

Telepítés helye

Felhő alapú szoftver vagy szolgáltatás

ONLINE SZOBA MANAGEMENT Szoba Online foglalás, PC-n tablet-en, mobilon bárhonnan napi 24 órában, foglalás módosítása fizetése, visszaigazoló email küldése a vendégnek és a Recepciónak + A recepció és szállodai személyzet által kezelt szoba és vendég státuszok, számlázás.

A Vendég a foglalási rendszerünkben tud regisztrálni, módosítani, követni a foglalása és a fizetése státuszát. 24/7 órában bármilyen eszközön. Tablet-en , PC -n, mobile-on. Jelezheti különleges igényeit , szoba, étkezés, gyerekek stb .(korlátlan vendég szám). Rendszerünk 1 Gb NEMZETKÖZI sávszélességel is használható, a világ bármely pontjáról. A világ végéről is regisztrálhat ! PalyPal -os Online fizetési lehetőség ! A RECEPCIÓ és a személyzet különbözó jogosultságokkal kezeli a rendszert. A foglalásokat, a vendégek adatai, számlázhat, levelezhet (automata módon). A kiszolgáló személyzet követheti a napi munkafolyamatokat, takarítás, étkezés, érkezés, távozás stb.(meghatározott számú felhasználó !). Vezetői statisztikák , forgalom, kihasználtág, bevételek, stb.. Kis befektetéssel növelheti a vendégszámot, a bevételt, és csökkentheti a saját költségeit, a szükséges személyzetet. Megtakaríthat élő munkát ! 1. Foglalási adatok Online nyilvántartás, módosítása Saját foglalását a vendég maga tölti ki, amiről a rendszer visszaigazolást küld a Vendégnek és a Recepciónak. 2. Responsive Online minden eszközön 24 órában A foglalások követése PC-n Table-en, mobilon, a Vendég és a Recepció részéről 3. Email-n Igazolás Email-ek automata küldése A Vendégnek, és a Recepciónak automata email küldése az állapot változásokról. (foglalás, visszaigazolás, fizetés, érkezés, kijelentkezés stb..) Saját forma email -ek szerkesztése. 4.Szoba Státusz Kezelése A Szállodai személyzet kezeli A szoba állapotának követése online, a személyzet részére. A szoba státuszok okos telefonon beállítva a személyzet munkája közben.

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

szálláshely-szolgáltatás, vendéglátás

Kérdések a termékkel kacsolatban