Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

Memorial Szoftver

(Memorial Szoftver Korlátolt Felelősségű Társaság)

Fő kategória: Üzleti szoftver

GINOP 3.2.2-es termék



Kinek ajánljuk a terméket:

  • mikrovállalkozások (1-9 fő)
  • kisvállalkozások (10-49 fő)
  • középvállalkozások (50-250 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

próbaidőszak (min. 2 hónap)

többletszolgáltatás

Kedvezményes áron korábbi adatbázisok importja, dokumentum sablonok betöltése, számlázási tételek, szolgáltatások betöltése a rendszerbe. Egy hónap ingyenes support.

Ára: 8 900 Ft (havidíj ) + ÁFA

Kedvezményes ára: 8 455 Ft (havidíj ) + ÁFA

Feltöltött dokumentumok

658,06 KB
2019-09-06

Termék kategorizáció

CRM, Beszerzés és logisztika (készletgazdálkodás) , Pénzügy és számvitel, Munkafolyamat irányítás , Elektronikus iratkezelés , Szolgáltatás menedzsment

Telepítés helye

Felhő alapú szoftver vagy szolgáltatás

Referenciák

3

egyéb szolgáltatás
SZIGÜ Temetkezés
egyéb szolgáltatás
Székesfehérvár Városgondnoksága
egyéb szolgáltatás
Himalaja Blue Kft.

A Memorial Szoftver teljeskörű, hatályos jogszabályoknak megfelelő temetőnyilvántartó, számlázó, nyomtatvány-kitöltő és gyászjelentő szoftver, temetkezési szolgáltatóknak és temető üzemeltetőknek.

A Memorial Szoftver megoldást kínál egy olyan évtizedes informatikai problémára, mellyel a temetőket üzemeltető vállalkozások, valamint a temetkezési szolgáltatók számára egyszerűbb, átláthatóbb nyilvántartást és számos üzemeltetési feladathoz kapcsolódó számítógépes támogatást biztosít. A program teljeskörű informatikai választ nyújt a 2017. januárjában és 2018. júliusában életbe lépett jogszabályi változásokra, és a kötelező számlatartalom megfelelésre is. Hét funkció egy szoftverben  temetőnyilvántartás (elhunyt, sírhely és rendelkező kezeléssel),  naptár tervezővel az üzemeltetői feladatok támogatására,  térképes keresővel,  nyomtatvány-kitöltő és  dokumentumkezelő,  számlázó funkcióval,  valamint gyászjelentő szerkesztővel. A programot tetszőleges számú irodában, korlátlan felhasználó használhatja, de egy szoftver példány csak egy temető nyilvántartására alkalmas. További kiegészítő licencek vásárlásával bővíthető az üzemeltetett temetők száma. A Memorial Szoftver egyszerű, felhasználóbarát program kezdő számítógép-használók számára is könnyen megtanulható a használata. Cégünk kiemelt figyelmet fordít a korábbi nyilvántartások és adatok importálására, valamint képzésre és oktatásra. A Memorial szoftver internet alapú program, ezért az általunk generált eléréssel belépve a világon bárhonnan használható. Egy gépen inkognitó böngésző üzemmódban több program is futtatható párhuzamosan. A megadott azonosító (e-mail cím és jelszó) begépelésével az adott jogosultsággal tud belépni bármelyik feljogosított felhasználó a programba. Adatbiztonság, GDPR, jogszabálykövetés A Memorial Szoftver - Microsoft AZURE szervereken fut, az alkalmazás adatai magyarországi szervereken is mentésre kerülnek, adatbiztonsága és adatkezelése GDPR konform. A szoftver a magyar törvényi előírásoknak, a temetkezési törvénynek, az érvényes NGM rendelet előírásainak, a NAV online számla adatszolgáltatás előírásainak megfelel. Cégünk vállalja az előfizetési időszak alatt a licencek jogszabály követését. A nyilvántartási adatok és számla információk a szoftverből a beépített riportokkal jogosultság szerint bármikor lekérdezhetők. A szoftver előnyei:  Nem igényel kezdeti beruházást, nincs hűségidő  Telepítés nélkül elérhető  Egyszerű böngészővel használható  Működtethető régi számítógépeken és mobil eszközökön is (tablet, mobil telefon)  Biztonságos, mert tönkre mehet a számítógép, de a bevitt adatok sohasem vesznek el  Óránkénti és napi biztonsági mentés készül  Minden adat kinyerhető a rendszerből  A temetőkönyv papír alapon is kinyomtatható A Memorial Szoftver teljeskörű, hatályos jogszabályoknak megfelelő temetőnyilvántartó, számlázó, nyomtatvány-kitöltő és gyászjelentő szoftver, temetkezési szolgáltatóknak és temető üzemeltetőknek.

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

egyéb szolgáltatás

Kérdések a termékkel kacsolatban