Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

SziTa`R Online Vállaltirányítási Rendszer

(SZITÁR-NET Kereskedelmi és Szolgáltató KFT.)

Fő kategória: Üzleti szoftver

GINOP 3.2.2-es termék



Kinek ajánljuk a terméket:

  • mikrovállalkozások (1-9 fő)
  • kisvállalkozások (10-49 fő)
  • középvállalkozások (50-250 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

többletszolgáltatás

csomagajánlat

Ára: 35 000 Ft (fő/hó ) + ÁFA

Feltöltött dokumentumok

2,44 MB
2020-01-29

Termék kategorizáció

CRM, Gyártástámogatás , Kontrolling és döntéstámogatás (VIR), Beszerzés és logisztika (készletgazdálkodás) , Táv- és csoportmunka támogatás, Mobil háttéralkalmazás , Vállalati portál , Elektronikus iratkezelés

Telepítés helye

Hibrid megoldas

Referenciák

5

építőipar
Péter Építő Kft.
kereskedelem, gépjárműjavítás
HUN-IKA Kft.
kereskedelem, gépjárműjavítás
CE Dynamic Kft.
feldolgozóipar
DEDA Kft.
mezőgazdaság, erdőgazdálkodás, halászat
Fehér-Nyír Kft.

A vállalatirányítási rendszer képes a vállalat, működéséhez szükséges emberi, gépi, anyagi valamint információ jellegű erőforrások mennyiségének, térbeli és időbeli helyzetének meghatározására, hatékony összerendelésére, valamint az optimális működés ellenőrzésére.

A cél egy felhasználóbarát, sokrétű termék megalkotása volt, amely alapul szolgál a vállalkozások sikeres működéséhez. A rendszereink által kiszolgált, szerteágazó tevékenységű ügyfélkörben (nagy és kiskereskedelmi cégek, mezőgazdasági vállalkozások, szolgáltató szervizek-szalonok, építőipari és üzletház üzemeltető vállalkozások) szerzett tapasztalatok segítettek bennünket a fejlesztésben. A SziTa`R Online Vállalatirányítási Rendszer megfizethető alternatívája a nagy multinacionális vállalatirányítási rendszereknek. Mi a vállalatirányítási rendszer? A vállalatirányítási rendszer együtt kezeli a vállalati folyamatokat úgy, mint készletkezelés (kimenő és bejövő számlák, megrendelések, árajánlatok, szállítólevelek), emberi erőforrás ütemezés, vállalati adatvagyon kezelése, döntéstámogatás. Képes ellátni a szakmai feladatok alátámasztását egy informatikai rendszeren. Az adatokat egyben kezeli, hogy egy adatot ne kelljen több helyen is rögzíteni. A SziTa`R Online Vállalatirányítási rendszer egy felhő rendszer, amely alapját a helyben telepített SziTa`R Vállalatirányítási Rendszer funkcionalitásából és tapasztalataiból épült és indult hódító útjára. A termékünk nagy előnye, hogy részét képezi ipar4.0 modul, amely a megfelelő interface kialakítása után képes adatok, információk kinyerésére termelő gépekből.

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

Ágazat független termék.

Kérdések a termékkel kacsolatban