Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

WEB+10000

(Burkon Kiadó és Sajtóügynökség Bt.)

Fő kategória: Üzleti szoftver

GINOP 3.2.2-es termék



Kinek ajánljuk a terméket:

  • mikrovállalkozások (1-9 fő)
  • kisvállalkozások (10-49 fő)
  • középvállalkozások (50-250 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

többletszolgáltatás

A weboldalad mellé mi vásárlókat is adunk. Válaszd a WEB+10000 csomagunkat, amiben annál olcsóbb a weboldal készítés, minél hosszabb időre bízol meg minket az AdWords hirdetéseid menedzselésével.

Ára: 50 000 Ft (éves díj ) + ÁFA

Feltöltött dokumentumok

3,12 MB
2020-08-05

Termék kategorizáció

Internetes értékesítés (webáruház) , Vállalati portál

A weboldalad mellé mi vásárlókat is adunk. Válaszd a WEB+10000 csomagunkat, amiben annál olcsóbb a weboldal készítés, minél hosszabb időre bízol meg minket az AdWords hirdetéseid menedzselésével.

Egy-két részlet, amit érdemes még tudnod Mit tartalmaz és mennyibe kerül havonta az AdWords hirdetés? A csomag teljeskörű hirdetés menedzsmentet foglal magába. A kulcsszókutatáson át a hirdetések létrehozásán át a kimutatások készítéséig. Mindennek a havi díja 40.000 forint. Ehhez a díjhoz jön hozzá az a hirdetési keret, amit a kattintásokra áldoznál. Ez az összeg a Google díja. A mi feladatunk az, hogy ezt a pénzt úgy költsük el, hogy az neked vásárlót, új ügyfelet hozzon. Mi van akkor, ha menet közben meggondolom magam? Semmi gond. Ebben az esetben a már befizetett havidíjakat levonjuk a teljes fejlesztési költségből és küldünk egy végszámlát. Innentől nincs havidíj, de van egy menő weboldalad. Mikor kapom meg az első számlát? Az első számla a weboldal fejlesztés költségéről fog szólni. Ezt akkor küldjük, amikor elkészültünk a fejlesztéssel és te is úgy látod, hogy rendben van az oldal. Még egy fontos dolog. Az űrlap elküldése nem jár kötelezettséggel. Ha meggondolod magadat, semmi gond. Az érdeklődéseket is szívesen vesszük. Ha viszont komoly az érdeklődés, az egyeztetés után küldünk neked egy online terméket, amit - akárcsak egy webshopban - simán megrendelsz, és indul a munka. Legyen így, válassz csomagot még ma! További kérdés esetén természetesen a Facebook chat-en, e-mailben elérsz minket.

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

Ágazat független termék.

Kérdések a termékkel kacsolatban