Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

Egyedi szoftverfejlesztés

(FÜLÖP DÁVID JENŐ)

Fő kategória: Üzleti szoftver

GINOP 3.2.2-es termék



Kinek ajánljuk a terméket:

  • mikrovállalkozások (1-9 fő)
  • kisvállalkozások (10-49 fő)
  • középvállalkozások (50-250 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

csomagajánlat

Az egyedi fejlesztés igen bonyolult és szerteágazó lehet. Terjedelmes, sokrétű munka esetén árkedvezmény illeti meg a megrendelőt. Fejlesztési időt és pontos árat a feladat részletes meghatározása után tudok adni.

Ára: 6 000 Ft (óradíj ) + ÁFA

Kedvezményes ára: 5 400 Ft (óradíj ) + ÁFA

Feltöltött dokumentumok

9,4 MB
2020-08-19

Termék kategorizáció

CRM, Gyártástámogatás , Kontrolling és döntéstámogatás (VIR), Beszerzés és logisztika (készletgazdálkodás) , Táv- és csoportmunka támogatás, Internetes értékesítés (webáruház) , Mobil háttéralkalmazás , Vállalati portál , Munkafolyamat irányítás , Szolgáltatás menedzsment , Termékazonosítás (RFID)

Telepítés helye

Hibrid megoldas

Referenciák

3

mezőgazdaság, erdőgazdálkodás, halászat
Vega-Ház Kft.
egyéb szolgáltatás
Közért+ Zrt.
egyéb szolgáltatás
Szlama-Kárpo Kft.

Honlapkészítés, marketing és multimédia, Egyedi rendszereket fejlesztünk, egyedi igényekre szabva. Honlap, webshop, raktározási- és ügyfélkezelőrendszerek egyedi fejlesztésével foglalkozunk.

Széles körű egyedi fejlesztés. Honlap, webáruház, raktározási és ügyfélkezelő rendszerek kialakítása, digitális marketing és multimédia gyártása. 2020-ra a sikeres vállalkozás alapkövetelményévé vált a professzionális online jelenlét és a minőségi kommunikáció. Az igényes, letisztult nyomdai megjelenésen felül egy sikerre törekvő vállalkozásnak felhasználóbarát, tartalomdús és informatív digitális megjelenésre, professzionális vállalkozásmenedzselő felületre is szüksége van. Partnereinket olyan egyedi fejlesztésű szoftverekkel, programokkal szolgáljuk ki, amely megkönnyíti a napi ügyvitelt és hatékonyan ad lehetőséget dinamikus fejlődésre, a vállalkozás fejlesztésére. Mivel minden vállalkozás egyedi, így egyedi igényekre szabott, széles körű fejlesztésekkel állunk ügyfeleink rendelkezésére. A siker eléréséhez nélkülözhetetlen a marketingtevékenység, azaz a termék, szolgáltatás és a vállalkozás színvonalas képviselete minden platformon. Teljes körű médiaszolgáltatásunkkal hatékonyan szerzünk ügyfeleket a dinamikus fejlődés érdekében. A marketing nem költség, hanem befektetés. A jól menedzselt vállalkozások a versenytársaik bevételének többszörösére képesek szert tenni. A NetProfil multinacionális cégekhez mérten is színvonalas megjelenést és kommunikációt biztosít elérhető áron, költséghatékonyan, a kis- és középvállalkozások igényeire szabva. Marketing szemlélettel készítünk felhasználóbarát és okos honlapokat, gyakorlatias hozzáállással fejlesztünk egyedi ügyviteli rendszereket. Bízza a NetProfil-ra vállalkozása digitális fejlesztését, legyen szó személyes vagy vállalkozói honlapról, webshopról, hírportálról vagy esetleg egy egyedi vállalatirányítási rendszerről. Impozáns, innovatív és egyedi megoldások a NetProfil -tól.

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

Ágazat független termék.

Kérdések a termékkel kacsolatban