Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

GLABs, Erőforrás alapú, online Időkapu

(Colibree Design & Development Korlátolt Felelősségű Társaság)

Fő kategória: Üzleti szoftver

GINOP 3.2.2-es termék



Kinek ajánljuk a terméket:

  • mikrovállalkozások (1-9 fő)
  • kisvállalkozások (10-49 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

többletszolgáltatás

csomagajánlat

Szolgáltatásinkból továbbiak igénybevétele esetén csomagajánlat kedvezményt biztosítunk.

Ára: 185 000 Ft (licenszdíj ) + ÁFA

Kedvezményes ára: 92 500 Ft (licenszdíj ) + ÁFA

Feltöltött dokumentumok

Termék kategorizáció

Gyártástámogatás , Kontrolling és döntéstámogatás (VIR), Beszerzés és logisztika (készletgazdálkodás) , Táv- és csoportmunka támogatás, Munkafolyamat irányítás , Elektronikus iratkezelés , Tudásmenedzsment

Telepítés helye

Felhő alapú szoftver vagy szolgáltatás

Időkapu rendszer használatával külső partnerek/szállítmányozók egy online felületen keresztül regisztrálhatnak a fel- és lerakodáshoz. Az időkapus érkezések, a felhasználó által előre meghatározott szabályok alapján történnek, az intelligens erőforrás managementnek köszönhetően a szabad rakodási kapacitás figyelembevételével regisztrálhatják szállításaikat.

Online időkapu és rakodás management rendszer, amely átláthatóvá és nyomon követhetővé teszi a szállítmány mozgását és segíti a legértékesebb erőforrás, az IDŐ legoptimálisabb beosztását a rendszer felhasználói számára. Időkapu rendszer használatával külső partnerek/szállítmányozók egy online felületen keresztül regisztrálhatnak a fel- és lerakodáshoz. Az időkapus érkezések, a felhasználó által előre meghatározott szabályok alapján történnek, az intelligens erőforrás managementnek köszönhetően a szabad rakodási kapacitás figyelembevételével regisztrálhatják szállításaikat. Tervezhetővé teszi az érkezéseket és a rakodásokat, emellett csökkenti a belső adminisztrációs munkát és a logisztikai költségeket. Így garantáltan nem fog több szállítmány érkezni egyszerre, mint amennyit a raktár párhuzamosan kezelni tud. Ezzel maximalizálható a párhuzamos rakodások száma. Ennek köszönhetően csökken a várakozó kamionok száma, amivel csökken a várakozási idő, így csökken a fizetendő állásdíj költség is. Továbbá, lehetőség van a folyamatok valós idejű nyomon követésére, így ezek akár otthonról is ellenőrizhetők. A szoftverből kinyert adatokat felhasználva pedig optimalizálja és tervezhetővé teszi a raktári és logisztikai folyamatokat. Az időkapu szoftver a szállítmányok beléptetését, kiléptetését, valamint biztonsági ellenőrzését is kezeli. A biztonsági szolgálat a szállítmány bármely azonosítója alapján egyszerűen ellenőrizni tudja a jármű belépési jogosultságát.

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

  • mezőgazdaság, erdőgazdálkodás, halászat
  • építőipar
  • kereskedelem, gépjárműjavítás
  • szállítás, raktározás
  • információ, kommunikáció
  • adminisztratív és szolgáltatást támogató tevékenység
  • egyéb szolgáltatás

Kérdések a termékkel kacsolatban