Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

Jedox Cloud Teljesítménymenedzsment Rendszer

(BIXPERT Tanácsadó Korlátolt Felelősségű Társaság)

Fő kategória: Üzleti szoftver

GINOP 3.2.2-es termék



Kinek ajánljuk a terméket:

  • középvállalkozások (50-250 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

ingyenesség

csomagajánlat

A kedvezmény mértéke a megvásárolt csomag méretétől függ. 5 felhasználós, ún. Alapcsomag esetén 5%, 10 felhasználós. ún. Üzleti csomag esetén 10%.
A Jedox Cloud igénybevétele esetén a technikai támogatás szolgáltatást tartalmazza az éves licencdíj.

Ára: 3 712 500 Ft (éves díj ) + ÁFA

Kedvezményes ára: 3 526 875 Ft (éves díj ) + ÁFA

Feltöltött dokumentumok

5,4 MB
2021-02-03

Termék kategorizáció

Kontrolling és döntéstámogatás (VIR)

Telepítés helye

Felhő alapú szoftver vagy szolgáltatás

Referenciák

4

szálláshely-szolgáltatás, vendéglátás
Fusion Zrt.
feldolgozóipar
ATEV Zrt.
humán-egészségügyi, szociális ellátás
Fresenius Medical Care Magyarország Egészségügyi Kft.
építőipar
Futureal Management Szolgáltató kft.

Tervezés, elemzés és jelentéskészítés egyetlen integrált EPM platformon Egy integrált vállalati teljesítménymenedzsment szoftver megbízható adatokat, információkat és útmutatást nyújt a vállalat minden egyes tagjának. A Jedox mindezt biztosítja: önkiszolgáló költségvetés készítés, tervezés és előrejelzés, intuitív elemzésekkel és BI dashboardokkal ötvözve, egyetlen integrált platformon.

Tervezés, elemzés és jelentéskészítés egyetlen integrált EPM platformon Egy integrált vállalati teljesítménymenedzsment szoftver megbízható adatokat, információkat és útmutatást nyújt a vállalat minden egyes tagjának. A Jedox mindezt biztosítja: önkiszolgáló költségvetés készítés, tervezés és előrejelzés, intuitív elemzésekkel és BI dashboardokkal ötvözve, egyetlen integrált platformon. A felhasználók, a vállalat bármely osztályán a pénzügytől az értékesítésig és humánerőforrásig, egyazon adatmodellen és üzleti logikán alapuló, integrált terveket és jelentéseket hozhatnak létre. A táblázatoktól a vállalati teljesítménymenedzsmentig Szabaduljon meg a táblázatokban rejlő kockázatoktól A Jedox, Excel-táblázatait egy vállalati szintű megoldássá alakítja. Csatlakoztassa az Excel-t és minden adatforrását a Jedox többdimenziós adatbázisához. Adjon még ehhez kifinomult adatfelügyeletet, munkafolyamatokat és audit képességeket. A Jedox megszabadítja az Excel-alapú üzleti folyamatokban rejlő kockázatoktól, miközben meglévő Excel ismereteire épít. Korszerűsítse tervezési folyamatait A Jedox vállalati teljesítménymenedzsment szoftver korszerűsíti a költségvetést, előrejelzést és tervezést a vállalat pénzügyi, értékesítési, humánerőforrás, beszerzési és egyéb osztályain. Integrálja a pénzügyi tervezést és elemzést működési tervekkel és jelentésekkel, a vállalat folyamatainak optimalizálása, az adatminőség javítása és a tervezési ciklusok lerövidítése érdekében. Indítsa be a tervezést, költségvetés készítést és előrejelzést Fedezze fel a Jedox Marketplace-t - a legjobb iparági gyakorlatok és szabványos sablonok A Jedox modellek olyan előre beépített alkalmazások, melyek felgyorsítják és leegyszerűsítik az integrált vállalati tervező megoldások létrehozását. Minden egyes modell kulcsrakész jelentéseket, adatbázisokat, üzleti logikát és szabályokat, munkafolyamatokat és integrált feladatokat tartalmaz, melyeket igényeinek megfelelően rugalmasan konfigurálhat és testre szabhat. AIssisted(TM) tervezés A beépített Jedox AI motor intelligens döntéstámogatással és automatizációval támogatja a pénzügyi és üzleti folyamatokat. Fedezze fel, hogy a mesterséges intelligencia, a prediktív elemzés és a felhő alapú technológia hogyan teszi intelligensebbé a vállalati-szintű tervezést, költségvetés-készítést és előrejelzést.

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

Ágazat független termék.

Kérdések a termékkel kacsolatban