Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

Europroof Premium - Cloud

(PC Trade Systems Kft.)

Fő kategória: Üzleti szoftver

GINOP 3.2.2-es termék



Kinek ajánljuk a terméket:

  • mikrovállalkozások (1-9 fő)
  • kisvállalkozások (10-49 fő)
  • középvállalkozások (50-250 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

próbaidőszak (min. 2 hónap)

Ára: 60 990 Ft (havidíj ) + ÁFA

Feltöltött dokumentumok

940,45 KB
2021-02-17

Termék kategorizáció

CRM, Gyártástámogatás , HR, Kontrolling és döntéstámogatás (VIR), Beszerzés és logisztika (készletgazdálkodás) , Pénzügy és számvitel, Internetes értékesítés (webáruház) , Vállalati portál , Munkafolyamat irányítás , Elektronikus iratkezelés , Termékazonosítás (RFID)

Telepítés helye

Hibrid megoldas

Az Europroof© ügyviteli rendszert több mint 10 éve fejlesztjük hazai szakemberekkel, a hazai igényeknek megfelelően. A fejlesztés során az egyszerű kezelhetőséget tartjuk szem előtt a funkcionalitás mellett annak érdekében, hogy minél könnyebb, gyorsabb és kényelmesebb legyen a szoftver használata.

Moduláris felépítésének köszönhetően az Europroof© ügyviteli rendszert a megrendelő igényeinek megfelelően vezetjük be, támogatva ezzel is a meglévő vállalati folyamatok kezelését. A rendszer hatékonyan alkalmazható kereskedő, szolgáltató és gyártó területen egyaránt a cég mindennapjai során felmerülő folyamatok számítógépes adminisztrálására, megkönnyíti és gyorsítja a vállalkozás működését, segíti a vezetőket a döntések előkészítésében és azok meghozatalában.

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

Ágazat független termék.

Kérdések a termékkel kacsolatban