Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

M-Files dokumentum- és munkafolyamat kezelő

(rEVOLUTION Software Kft.)

Fő kategória: Üzleti szoftver


Kinek ajánljuk a terméket:

  • mikrovállalkozások (1-9 fő)
  • kisvállalkozások (10-49 fő)
  • középvállalkozások (50-250 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

csoportos kedvezmény

többletszolgáltatás

50 felhasználó feletti előfizetés esetén – a licence havi, illetve éves előfizetés díjából biztosítunk kedvezményt. Projekt szolgáltatások tekintetében – meghatározott projekt méret esetén a szolgáltatások díjából is adható kedvezmény.

Ára: 66 000 Ft (fő/év ) + ÁFA

Kedvezményes ára: 62 700 Ft (fő/év ) + ÁFA

Termék kategorizáció

Táv- és csoportmunka támogatás, Munkafolyamat irányítás , Elektronikus iratkezelés

Telepítés helye

Hibrid megoldas

Referenciák

3

pénzügyi, biztosítási tevékenység
RSM Hungary Zrt.
feldolgozóipar
Fevita Zrt.
szállítás, raktározás
Balatoni Hajózási Zrt.

Az M-Files egy intelligens információkezelő megoldás, amely gyors és könnyű hozzáférést biztosít a megfelelő tartalomhoz a vállalat bármely alapvető üzleti rendszeréből és eszközéből. A kritikus üzleti folyamatok automatizálásával az M-Files nagy hangsúlyt fektet az információk biztonságos és ellenőrzött megőrzésére.

Az M-Files könnyen konfigurálható, intuitív elektronikus vállalati tartalomkezelő megoldás, mely gyorsan megtérülhet az információk azonnali rendelkezésre állásával. Leegyszerűsíti az összetett folyamatokat, de növeli a termelékenységet és javítja az általános minőséget. Nincs több elveszett dokumentum vagy a dokumentumok verziói közötti keresgélés. Alakítson ki munkafolyamatokat jogosultságkezeléssel és kezelje biztonságosan, gyorsan és mindenki megelégedésére vállalata dokumentumait. Az M-Files rendszer megoldja vállalata dokumentum- és folyamatkezelési problémáit! Kiegészítő információk az árazáshoz: Az alapcsomag 5 alap felhasználói licenszet tartalmaz, melyet további felhasználókkal lehet bővíteni. (a feltüntetett ár 1 felhasználó/év-re vonatkozik 370 Eur/HUF árfolyam esetén. A rendszer bevezetéséhez és oktatásához szükséges napok megállapítása minden esetben egyedileg történik az ügyféligények szerint. Az végleges ár a licenszek típusától, számától és a bevezetési szolgáltatások típusától és mennyiségétől, valamint az Euro árfolyamtól függ. Teljeskörű tájékoztatásért várjuk megkeresésüket!

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

Ágazat független termék.

Kérdések a termékkel kacsolatban