Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

Morgan Tecnica Mastermind szoftver

(Beo Ruhaipari Gépkereskedés és Szerviz Korlátolt Felelősségű Társaság)

Fő kategória: Üzleti szoftver

GINOP 3.2.2-es termék



Kinek ajánljuk a terméket:

  • mikrovállalkozások (1-9 fő)
  • kisvállalkozások (10-49 fő)
  • középvállalkozások (50-250 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

többletszolgáltatás

Ingyenes próbamunka, az ügyfél 3 megrendelésének optimalizálása, hogy mennyi alapanyagot és munkaidőt tudnak spórolni. Átadjuk a szabászati utasítást PDF-ben, raktárosnak végbeosztást PDF-ben, szabászgéphez szabványos vágó fájlokat, szabványos nyomtató fájlokat a nyomtatáshoz, Pontos riportot adunk az alapanyag felhasználásról. Ez minősül próbaidőszaknak.

Ára: 13 494 050 Ft (darab ) + ÁFA

Feltöltött dokumentumok

Termék kategorizáció

Gyártástámogatás

Telepítés helye

Telepített szoftver

Morgan Tecnica – Mastermind, szabászati termelés irányító szoftver, a megoldás a szabászat optimális menedzsmentjére. Szisztematikusan elemzi és feldolgozza a megrendeléseket, kiszámolja az optimális méret elosztást a szükséges mennyiség alapján, figyelembe véve az adott pillanatban meghatározott prioritásokat. A Mastermind egy moduláris rendszerű szoftver, amely konfigurálható az Ön egyedi gyárt

C.O.P. CUT ORDER PLANNING - A Mastermind az alap modul, amelynek segítségével feldolgozhatjuk a gyártási megrendeléseket. A C.O.P. tartalmazza a modellek és alapanyagok törzsadatait, lehetővé teszi a megrendelések automatikus importálását az excel fájlból, valamint a megrendelések mennyiség, szín vagy modell szerinti csoportosítását. Lehetővé teszi a terítékrajz feldolgozási sorok automatikus létrehozását a Morgan Tecnica CAD számára és a kapcsolódó információk (hosszúság, hatékonyság és vágási kerület) automatikus visszakeresését. Testreszabható visszajelzéseket készíthet az ERP-nek, szabási megrendeléseket a Morgan Tecnica szabászati vonalaknak és standard kimeneti fájlokat (ISO / HPGL). ALAPANYAG FELHASZNÁLÁS SZIMULÁTOR - Az automatikus terítékrajz készítővel közvetlenül összekapcsolt alapanyag felhasználás szimulátor lehetővé teszi az egyes modellek alapanyag felhasználásának előzetes elemzését, gyors és dinamikus módon létrehozva egy „minta” terítékrajzot, módosítva a különféle terítékrajz készítési paramétereket. TERÍTÉS TERVEZŐ - Lehetővé teszi különböző terítékek létrehozását, egyesítését és lépcsős terítékek létrehozását, amivel tovább növelhetjük az alapanyag megtakarítást. Továbbá lehetséges különböző forgatókönyvek létrehozása és összehasonlítása az alábbi kritériumok alapján: Teljes alapanyag felhasználás, terítési és szabási idő becsült ideje, a modell átlagos felhasználása, a megoldás teljes költsége, átlagos költség / egység. ALAPANYAG VÉG TERVEZŐ - Könnyen összekapcsolható az ERP rendszerrel, lehetővé téve a raktárkészlet importálását az alapvető információk kezelésével. Ez az információ lehetővé teszi a naprakész raktárkészlet ellenőrzését minden egyes megrendelésnél, így lehetőség van a megfelelő alapanyag tulajdonságokkal rendelkező terítékrajz létrehozására a Tetrix Nester-ben. Miután elkészültek a terítékrajzok és a végső alapanyag felhasználás, lehetőség lesz az alkatrészek kiosztására a különböző feladat prioritások testreszabásával, részletes riportokat kaphatunk az alkatrészek listájáról a különböző terítékekben, a terítendő rétegek számáról, az elméleti maradványokról és a gyártott termékekről SZABÁSZAT TERVEZŐ - Megtervezheti a saját szabászatát a szoftverben különböző megkötések alapján, mint például fizikai és gépi korlátozások a különböző terítési és szabási vonalaknál. Megtervezheti a saját munkaidő táblát is, megjelölve a szabászati munkaórákat és azt az időszakot amikor a gép nem dolgozik. Ezekkel az adatokkal ez a modul automatikusan hozzárendeli a különböző terítékeket a szabászati vonalakhoz, optimalizálva a munkaidőt a rendszer által kiszámított átlagos terítési idő alapján. TETRIX NESTER - Új automata terítékrajz készítő szoftver, amely megkönnyíti az integrációt más CAD rendszerekkel az alábbiakat kínálva: Terítékrajz feldolgozás DXF fájlból, terítékrajz hatékonyság jelentős növekedése, minden típusú terítékrajz és a kapcsolódó paraméterek kezelése, vágó és plotter fájl automatikus létrehozása.

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

egyéb szolgáltatás

Kérdések a termékkel kacsolatban