Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

EmbStudio e4 Designing + Bundle All Elements

(HIMTRADE Ipari és Kereskedelmi Kft)

Fő kategória: Egyéb szoftver


Kinek ajánljuk a terméket:

  • mikrovállalkozások (1-9 fő)
  • kisvállalkozások (10-49 fő)
  • középvállalkozások (50-250 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

többletszolgáltatás

Szoftvervásárlás esetén díjmentes szoftver telepítés és oktatás (1-2 fő, 3x3 óra). Díjmentes konzultáció korlátlan ideig.

Ára: 3 500 000 Ft (licenszdíj ) + ÁFA

Feltöltött dokumentumok

Termék kategorizáció

egyéb

Telepítés helye

Telepített szoftver

A Wilcom Embroidery Studio e4.5 a Wilcom hímzőminta tervező rendszerek legújabb generációja. Egy fő rendszer van, az Embroidery Studio e4.5 Designing. Ezt 19 elemmel lehet bővíteni. Magába foglalja a teljes CorelDraw 2020 programot.

A Wilcom Embroidery Studio e4.5 a Wilcom hímzőminta tervező rendszerek legújabb generációja. Egy fő rendszer van, az Embroidery Studio e4.5 Designing. Ezt 19 elemmel lehet bővíteni. A 19 elem közül bármelyik tetszőlegesen választható, tehát a rendszer testre szabható. Magába foglalja a teljes CorelDraw 2020 programot. Munka közben a mintatervező rendszer és a CorelDraw 2020 együtt fut és egy kattintással át lehet kapcsolni egyikből a másikba. A grafikus módból hímzés módba átlépve a grafikákból az automatizmus segítségével pillanatok alatt jó minőségű hímzésminták készíthetők. A hímzőminta tervezésen túlmenően multidekorációs célokra (szitanyomás, digitális nyomtatás, plakát, névjegy stb) is alkalmas.

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

Ágazat független termék.

Kérdések a termékkel kacsolatban