Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

F-Secure PSB teljes védelem cégeknek.Vírusírtó

(XperiComp Informatikai És Szolgáltató Kft.)

Fő kategória: Egyéb szoftver


Kinek ajánljuk a terméket:

  • mikrovállalkozások (1-9 fő)
  • kisvállalkozások (10-49 fő)
  • középvállalkozások (50-250 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

csomagajánlat

Alapesetben 1-24 végpontra (Munkaállomások és szerver) az alapár értendő. 25-99 végpont esetén az éves licensz díj végpontonként: 3.890.-+áfa / végpont /év.

Ára: 6 945 Ft (éves díj ) + ÁFA

Feltöltött dokumentumok

57,9 KB
2021-07-12

Termék kategorizáció

vírusvédelem, biztonságtechnikai célszoftver

Telepítés helye

Telepített szoftver

Kategóriájában legjobb végpontbiztonság egyszerűen és költséghatékonyan. Védje szervezetét egyszerűen telepíthető és felügyelhető piacvezető biztonsági megoldással. A Protection Service for Business a végpontok, a kommunikáció, a közös munka és az adattárolás védelmének merőben új szintjét nyújtja – vonzóan alacsony teljes üzemeltetési költség mellett.Központi,felhőalapú kezeléssel,manageléssel.

A Protection Service for Business a legjobb, legátfogóbb végpontbiztonsági csomag a piacon. Úgy tervezték, hogy képes legyen komplex vállalati biztonsági igények kielégítésére anélkül, hogy jelentős fenntartási vagy felügyeleti költségekkel terhelné Önt. Megvédi az összes eszközét minden fenyegetéstől, így a zsarolóprogramoktól és az adatkiszivárgásoktól is. Védelmet nyújt Windows- és Mac-számítógépekhez, iOS- és Android-okostelefonokhoz, illetve számos kiszolgálói platformhoz is, továbbá jelszóvédelmet is kínál.A PSB változat felhő alapú központi managelhetőségű komplex eszköz.A Protection Service for Business úttörő technológiákat használ, például heurisztikus elemzést, gépi tanulást és valós idejű veszélyészlelést, melyekkel képes folyamatos védelmet garantálni Önnek. Megállítja a támadásokat a használt technikák és viselkedések azonosításával és ellehetetlenítésével, ahelyett hogy egyszerű azonosító jegyekre támaszkodna.

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

Ágazat független termék.

Kérdések a termékkel kacsolatban