Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

Synology NAS-premium csomag

(XperiComp Informatikai És Szolgáltató Kft.)

Fő kategória: Hardver


Kinek ajánljuk a terméket:

  • mikrovállalkozások (1-9 fő)
  • kisvállalkozások (10-49 fő)
  • középvállalkozások (50-250 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

többletszolgáltatás

Az ár tartalmazza az operációs rendszer telepítését, alap beállításait. Szükséges csomagok telepítését , illetve az ügyfél igénye szerinti tároló kötetek beállítását.

Ára: 340 155 Ft (csomag ) + ÁFA

Feltöltött dokumentumok

555,28 KB
2021-06-28

Termék kategorizáció

Egyéb

Synology DS 720+ 6GB RAM - premium felszereltségű és teljesítményű hálózati adattároló, NAS. Adatmentés,saját felhő-file megosztás.Néhány példa a Minden Az Egyben funkcióiról: Szinkronizált biztonsági mentés,videó megfigyelő rendszer,hálózati nyomtatás,mobil eszközre adatkiszolgálás és file elérés saját mobil alkalmazással,saját ftp kialakítás,website futtatás,saját e-mail,Adatbiztonság,

Synology DS 720+ 6GB RAM - premium felszereltségű és teljesítményű hálózati adattároló, NAS. 6 GB RAM-mal, 2 x 1 TB NVMe gyors SSD-vel + 2 x 4 TB HDD-vel a nagy File-ok tárolására, Akár RAID-be állítva, adatmentésre.A két beépített M.2 SSD-foglalatnak és a Synology SSD-gyorsítótár technológiájának köszönhetően nagyobb teljesítményt érhet el az alkalmazások és az I/O-műveletek terén. Bővíthető adattárolási rendszerének köszönhetően kisebb tárhellyel is megkezdheti az eszköz használatát, majd az adatmennyiség növekedésével a Synology DX517 bővítőegységgel tetszés szerint kiterjesztheti a tárhelykapacitás.

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

Ágazat független termék.

Kérdések a termékkel kacsolatban