Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

ESSENCE ERP

(VFT Vezetési Tanácsadó és Informatikai Zártkörűen Működő Részvénytársaság)

Fő kategória: Üzleti szoftver

GINOP 3.2.2-es termék



Kinek ajánljuk a terméket:

  • mikrovállalkozások (1-9 fő)
  • kisvállalkozások (10-49 fő)
  • középvállalkozások (50-250 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

próbaidőszak (min. 2 hónap)

A rendszer bevezetéshez 2 hónap próbaidőszakot biztosítunk, amely során a vállalkozásra testre szabott rendszer funkcióinak működése megismerhető.

Ára: 40 000 Ft (havidíj ) + ÁFA

Termék kategorizáció

CRM, Kontrolling és döntéstámogatás (VIR), Beszerzés és logisztika (készletgazdálkodás) , Pénzügy és számvitel

Telepítés helye

Hibrid megoldas

Az ESSENCE integrált vállalatirányítási rendszer egységes keretet biztosít a pénzügyi-, kereskedelmi-, készlet- és tárgyi eszköz analitika, valamint a főkönyv bizonylatainak rögzítésére. A felhasználók számára széleskörű lehetőségek állnak rendelkezésre a rögzített bizonylatok adatainak kinyerésére. A letisztult, egyszerűen kezelhető felhasználói felület böngészőn keresztül bárhonnan elérhető.

Az Essence segítségével egy helyen tárolhatja a legfontosabb törzsadatait (partnereket, kontrolling dimenziókat, kontír kódokat stb.), rögzítheti a pénzügyi bizonylatait, kezelheti a készlet- és eszköz nyilvántartásait, nyomon követheti kereskedelmi folyamatait, vezetheti a főkönyvi könyvelését és mindezekről folyamatos, átfogó tájékoztatást kap. Az Essence valamennyi modulja közös forrásként használja a törzsállományt. Ez megakadályozza az adatok duplázódását, valamint széleskörű elemzési lehetőségeket tesz lehetővé. A rendszer beépített ellenőrzési pontokkal és automatizmusokkal csökkenti az adatfeldolgozás idejét, és segíti elő a pénzügyi (vevő,- szállító,- bank és pénztár bizonylatok, ÁFA analitika, folyószámla, stb.) és főkönyvi nyilvántartások egyezőségét. Az Essence ERP az eszközök nyilvántartását a számviteli és a társasági adó törvényben előírt leírási kulcsok mellett egyedi kulcsok szerint is lehetővé teszi. A rendszerben a készletállomány alakulása a mozgásbizonylatok segítségével folyamatosan nyomon követhető. A rendszer támogatja a teljes körű leltározást, akár polchely bontásban is, valamint a teljes készlet állomány értékelését FIFO, elszámoló ár vagy súlyozott átlagár szerint. A kereskedelmi modul segítségével egyszerűen kezelhető az értékesítési folyamat, egészen az igények felmerülésétől, azok teljesítéséig. A megrendelések több féle árlista, akció vagy egyéb kedvezmény figyelembe vételével gyorsan rögzíthetőek, amelyekből automatizmusok segítségével könnyedén szállítólevél vagy akár számla is kiállításra kerülhet. A kereskedelmi folyamat részeként optimalizálható a készletbeszerzés az aktuális készletállomány, valamint a vevői rendelések figyelembe vételével. A tételek az analitikus nyilvántartásokból automatikusan és részletes kontrolling bontásban kerülnek könyvelésre. A rendszerből az adatszolgáltatási igényeknek megfelelő riportok gyorsan és egyszerűen kinyerhetők. A vállalkozás tevékenységével kapcsolatos gazdasági információk előre definiált vagy ad hoc riportokon keresztül érhetők el. Az egyszerűen kezelhető felhasználói felület böngészőn keresztül bárhonnan elérhető. A rendszer integráltságával és egyszerű kezelhetőségével, valamint széleskörű riport készítési lehetőségeivel segíti a naprakész tulajdonosi és vezetői információk rendelkezésre állását.

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

Ágazat független termék.

Kérdések a termékkel kacsolatban