Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

Microsoft Dynamics NAV 2016, 3 felhasználóra

(RÉCIA Dynamics Informatikai Korlátolt Felelősségű Társaság)

Fő kategória: Üzleti szoftver

GINOP 3.2.2-es termék



Kinek ajánljuk a terméket:

  • mikrovállalkozások (1-9 fő)
  • kisvállalkozások (10-49 fő)
  • középvállalkozások (50-250 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

többletszolgáltatás

Ingyenes helyzetfelmérés.

Ára: 1 350 000 Ft (licenszdíj ) + ÁFA

Kedvezményes ára: 1 188 000 Ft (licenszdíj ) + ÁFA

Termék kategorizáció

CRM, Gyártástámogatás , HR, Kontrolling és döntéstámogatás (VIR), Beszerzés és logisztika (készletgazdálkodás) , Táv- és csoportmunka támogatás, Pénzügy és számvitel, Mobil háttéralkalmazás , Munkafolyamat irányítás , Elektronikus iratkezelés

Telepítés helye

Telepített szoftver

Referenciák

3

vízellátás; szennyvíz gyűjtése, kezelése, hulladékgazdálkodás, szennyeződésmentesítés
BÜCHL HUNGARIA Kft.
kereskedelem, gépjárműjavítás
White Lake Kft.
feldolgozóipar
LISS Kft.

A Microsoft Dynamics Navision egy komplex vállalatirányítási megoldás, mely nagyobb kontrollt biztosít a pénzügyek felett, egyszerűsíti az ellátási láncot, a gyártást és a vállalat működését. Egyszerűen bevezethető, könnyű használni és a vállalat fejlődésének ütemében bővíthető.

A Microsoft Dynamics Navision egy komplex vállalatirányítási megoldás, mely nagyobb kontrollt biztosít a pénzügyek felett, egyszerűsíti az ellátási láncot, a gyártást és a vállalat működését. Egyszerűen bevezethető, könnyű használni és a vállalat fejlődésének ütemében bővíthető. Képzeljen el egy olyan megoldáscsomagot, melyet az Ön és a piac igényeire szabnak, ami egyszerűen használható és könnyen megismerhető, amellyel az ügyfelek igényeit kielégítve növelheti vállalkozásának sikerét. A Microsoft Dynamics segítségével hozzájuthat az Önnek és ügyfeleinek egyaránt fontos real-time üzleti információkhoz. A Microsoft Dynamics olyan lehetőségeket nyújt, mint a közösségi információk kezelése, közös munka előnyei, üzleti intelligencia és felhőalapú, helyszíni vagy hibrid kampánykezelés, melynek segítségével fokozhatja az értékesítési és marketinges tevékenységek hatékonyságát. Ha a vállalata elért egy pontot, ahonnan könyvelőprogramja már nem támogatja a növekvő vállalkozása igényeit, akkor a Microsoft Dynamics NAV rendszer egy könnyen bevezethető és egyszerűen használható megoldást nyújt, úgy hogy cége növekedését támogatja flexibilis bővíthetőségével. A Microsoft Dynamics NAV a teljes Microsoft üzleti megoldás részeként segíti a hatékony munkát és növekedést. A Microsoft Dynamics Navision mellett lehetősége nyílik más szoftverek integrálására, mint például Office, Skype vagy Yammer, mellyek segítségével azonnal kapcsolatba léphet a csoport más tagjaival, egyidőben dolgozhatnak akár ugyanazon a dokumentumon és oszthatják meg egymás között a kész anyagot. Mindezt eszköztől és helytől függetlenül. A Microsoft a Microsoft Dynamics NAV rendszert szakértő partnerek hálózatán keresztül értékesíti, akik ügyfeleiknek tervezési, bevezetési, testreszabási és támogatási szolgáltatásokat is kínálnak a megoldás egyedi igények szerinti optimalizálásához.

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

Ágazat független termék.

Kérdések a termékkel kacsolatban